Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Prva familija me mafijaški progoni, sve što znam znaće sva Crna Gora * Amfilohije: Obnovimo se hristolikom ljubavlju * Prao novac za Kašćelana * Registruju auta kod firme pod istragom * Borac oslobodilac dostojan pamćenja * Bliže se izbori, a DIK nema predsjednika * Probio blokadu, povrijeđena dvojica policajaca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ - ČELNIK GRAĐANSKOG POKRETA URA:
Snimak na kome se vidi kako Slavoljub Stijepović uzima novac jasno govori da ovo nije zemlja poštenih izbora i da vlast ne proizilazi iz slobodne volje građana.

Vic Dana :)

– Teta Marice, vi mora da ste vrlo jaka žena?
– Otkud ti ta pomisao?
– Pa moj otac kaže da sve muškarce vrtite oko malog prsta.
**********************
Došao Mujo u luna park! Pogodio puškom patku i dobio kornjaču. Sledeći dan opet tako i dobio cvijet. Kaže Mujo:
– Nemoj ti meni cvijet, daj ti meni hamburger ko juče.
****************
Zašto krava pase travu?
Jer nema ruku da smota...
*************
Crkao plavuši auto na autoputu. Zaustavi se kamiondžija pa upita:
– Šta je bilo?
Plavuša:
– Ma taj prokleti vjetar, ugasio svjećice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠKI SAVEZ CRNE GORE I OVOG JANUARA ORGANIZOVAO KAMP ZA MLAĐE KATEGORIJE Provjere za 90 dječaka i djevojčica
Ko­šar­ka­ški sa­vez Cr­ne Go­re je i ovog ja­nu­a­ra or­ga­ni­zo­vao ja­nu­ar­ski kamp za mla­đe ka­te­go­ri­je, ko­ji je oku­pio 90 dje­ča­ka i dje­voj­či­ca uz­ra­sta od pi­o­ni­ra do ju­ni­o­ra iz či­ta­ve Cr­ne Go­re, ko­ji su tre­ni­ra­li od 8. do 12. ja­nu­a­ra u kom­plek­su “Ver­de”. Bi­lo je to oku­plja­nje po­ten­ci­jal­nih re­pre­zen­ta­ti­va­ca i re­pre­zen­ta­tiv­ki, ka­ko bi se upo­zna­li sa ra­dom u re­pre­zen­ta­ci­ja­ma, ali i pro­vje­rio nji­hov na­pre­dak.
-Bi­lo je no­vih li­ca na kam­pu, ali ta­ko­đe smo že­lje­li da pro­vje­ri­mo na­pre­dak onih ko­ji su ra­ni­je bi­li sa na­ma. Ot­pri­li­ke su na ni­vou na kom smo oče­ki­va­li da bu­du. Po­ja­vi­lo se ne­ko­li­ko dje­ča­ka u kon­ku­ren­ci­ji pi­o­ni­ra i ka­de­ta sa ko­ji­ma je po­treb­no da se do­dat­no ra­di. Ono što ve­ći­ni, ko­ji ni­je­su u ovim ve­ćim klu­bo­vi­ma, fa­li su rad­ni sa­ti, po­seb­no u ka­det­skoj i ju­ni­or­skoj kon­ku­ren­ci­ji. Oni ve­ći­nom tre­ni­ra­ju po sat dnev­no, što je tri ili če­ti­ri pu­ta ma­nje od ono­ga što im je po­treb­no u tom uz­ra­stu. Ima­mo ta­len­to­va­ne dje­ce ko­ji­ma fa­li ra­da. Osim dje­ča­ka iz ovih ve­ćih klu­bo­va ko­ji ra­de dva pu­ta dnev­no, ri­jet­ke su ško­le ko­šar­ke ko­je ima­ju to­li­ko ter­mi­na i mo­guć­no­sti da vi­še pu­ta dnev­no ra­de sa dje­com u ka­det­skom i ju­ni­or­skom uz­ra­stu, re­kao je je­dan od tre­ne­ra na kam­pu Bo­ško Ra­do­vić.
Za če­ti­ri da­na su dje­ča­ci i dje­voj­či­ce osje­ti­li re­pre­zen­ta­tiv­nu at­mos­fe­ru, ali i vi­dje­li da se pra­ti nji­hov rad i uči­nak u klu­bo­vi­ma.
-Za dje­cu je ovo va­žno da zna­ju da su kan­di­da­ti za pri­pre­me pred Evrop­ska pr­ven­stva. Ta­ko da se na­da­mo da će im bi­ti to po­se­ban mo­tiv da do­dat­no ra­de i na­pre­du­ju. Na­pra­vi­će­mo još jed­nom ili dva pu­ta oku­plja­nje slič­nog ka­rak­te­ra ta­ko da bi ima­li naj­bo­lji uvid u for­mu i ko­šar­ka­ško od­ra­sta­nje dje­ča­ka i dje­voj­či­ca ko­ji su kan­di­da­ti za re­pre­zen­ta­ci­ju. Ge­ne­ral­no ova­kvi kam­po­vi ne mo­gu po­seb­no una­pri­je­di­ti nji­ho­vu igru, jer je pre­ma­lo vre­me­na. Ipak tru­di­mo se da toj dje­ci pri­bli­ži­mo na­čin i in­te­zi­tet tre­nin­ga ko­ji im je po­tre­ban, re­kao je Bo­ško Ra­do­vić.
Sa po­ten­ci­jal­nim re­pre­zen­ta­tiv­ci­ma i re­pre­zen­ta­tiv­ka­ma po­red Ra­do­vi­ća su ra­di­li Li­di­ja Be­ča­no­vić, Zo­ran Ma­ro­je­vić, Du­šan Du­blje­vić, Vla­do Ra­do­vić, Želj­ko Jo­va­no­vić, Žar­ko Dra­gi­će­vić i Mi­lan An­đe­lić.
T.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"