Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kolarević postao vlasnik kompleksa vrijednog 20 miliona * Bolnici u Dobroti fali 600.000 eura * Organizovaću proteste ispred CBCG * „Glinicu” prodaje kao staro gvožđe * Amerika silom nameće svoju volju * Sukob nastavljaju i sa mrtvim Oliverom * Poništili tendere vrijedne 4,2 miliona
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Danilo Jelovac, predsjednik Studentskog parlamenta :
– Na fakultetima fali profesora, a praksa postoji samo na papiru.

Vic Dana :)

Sreli se Mujo i Haso posle 50 godina, i sad kao penzioneri, izljube se i odu kod Muje na kafu. Sjede oni na terasi, Mujo kaže ženi:
– Ljubavi, ‘ajde nam skuvaj kaficu!
Ona donese. Posle pola sata, Mujo opet kaže ženi:
– Srećo, ‘ajde nam donesi rakijicu!
Ona donese. Malo kasnije će opet Mujo:
– Pile, ‘ajde nam nasijeci malo suvog mesa!
Ona isjecka i donese. Haso sve to gleda, i u čudu, kaže Muji:
– Svaka ti čast, jarane moj, divim ti se, i posle toliko godina braka, ti svoju ženu još uvijek oslovljavaš sa ljubavi, srećo, pile… stvarno divno!
A Mujo će:
– Aaaaa, jarane, ma nije to ljubav, nego već 5 godina ne mogu da se sjetim kako se ona zove!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FUDBALERI OFK TITOGRADA OTPUTOVALI NA PRIPREME U MEDULIN U Hrvatsku po formu Znamo da nas očekuju četiri ozbiljne utakmice i kroz njih ćemo nastojati da se dobro spremimo za nastavak prvenstva – poručio je ofanzivac „romantičara” Zoran Petrović
Fud­ba­le­ri OFK Ti­to­gra­da ot­pu­to­va­li su si­noć u Me­du­lin, gdje će u na­red­nih de­set da­na bru­si­ti for­mu za na­sta­vak se­zo­ne. „Cr­ve­ni“ su put ovog hr­vat­skog mje­sta kre­nu­li re­dov­nom avio li­ni­jom do Lju­blja­ne, na­kon če­ga su put do od­re­di­šta na­sta­vi­li auto­bu­som. Struč­ni štab tre­će­pla­si­ra­nog ti­ma na ta­be­li na pri­pre­me je od­veo 30 igra­ča i bez sum­nje svi će kroz utak­mi­ce ko­je sli­je­de pro­ba­ti da se na­met­nu za mje­sto u ti­mu.
– Na­kon ne­ko­li­ko da­na ra­da u Pod­go­ri­ci, gdje je ak­ce­nat bio uglav­nom na tr­ča­nju, pri­pre­me na­sta­vlja­mo u Me­du­li­nu. Si­gu­ran sam da će­mo ima­ti do­bre uslo­ve za rad, a ima­će­mo i če­ti­ri ja­ke utak­mi­ce. Na­rav­no, to će nam nam mno­go zna­či­ti, pri­je sve­ga na uigra­va­nju eki­pe za na­sta­vak se­zo­ne – re­kao je za „Dan” Zo­ran Pe­tro­vić, ofan­zi­vac „ro­man­ti­ča­ra”.
Osvr­ću­ći se na ono što je bi­lo je­se­nas, ali na ono što ih oče­ku­je u na­stav­ku se­zo­ne, Pe­tro­vić je ka­zao:
– U pr­vom di­je­lu se­zo­ne bi­lo je do­sta tur­bu­lent­no. Po­če­tak je bio sja­jan, a po­tom je do­šlo par ut­akmi­ca kri­ze, iz ko­je smo na kra­ju se­zo­ne iza­šli i za­slu­že­no se opet na­šli me­đu tri pr­va eki­pe. Do­bra at­mos­fe­ra i do­bar rad na tre­nin­gu, „iz­vu­kao” nas je iz lo­ših re­zul­ta­ta. Što se ti­če na­stav­ka, am­bi­ci­je su nam vi­so­ke, na­rav­no kao i uvi­jek na­pa­šće­mo ti­tu­lu. Ima­mo do­bru eki­pu i sa­mim tim su nam am­bi­ci­je vi­so­ke.
U od­no­su na pr­vi dio se­zo­ne, sa­stav OFK Ti­to­gra­da do­ži­vje­će ma­le pro­mje­ne. Ne­ma u eki­pi vi­še Zvon­ka Pa­mi­ća, Hr­vo­ja Bu­kvi­ća i Pje­te­ra Ljulj­đu­ra­ja, a s dru­ge stra­ne sti­gli su Ra­doš De­dić, Bal­ša Se­ku­lić i mla­di Mi­loš Br­no­vić.
–Eki­pa je kom­ple­ti­ra­na, ima­mo do­sta mla­đih igra­ča, a at­mos­fe­ra, ko­ja je mo­žda i ključ sve­ga, je od­lič­na. Zna­mo da nas u Me­du­li­nu oče­ku­ju če­ti­ri ozbilj­ne utak­mi­ce i kroz njih će­mo na­sto­ja­ti da se do­bro spre­mi­mo za na­sta­vak pr­ven­stva.
Zo­ran Pe­tro­vić je sva­ka­ko je­dan od naj­tra­že­ni­jih igra­ča pod­go­rič­kog klu­ba.
– Uko­li­ko do­đe ne­ka bu­de ne­ka do­bra po­nu­da, sa upra­vom klu­ba ću je raz­mo­tri­ti. Sva­ka­ko, na­dam se na­stav­ku ka­ri­je­re van Cr­ne Go­re, ali ako sa­da ne bu­de ni­šta, po­tru­di­ću se da nam put do ti­tu­le bu­de lak­ši. Na­rav­no, do­brim par­ti­ja­ma i go­lo­vi­ma – po­ru­čio je na kra­ju Zo­ran Pe­tro­vić.
Po­ds­je­ća­mo, sa „ro­man­ti­ča­ri­ma” je pri­pre­me za dru­gi dio se­zo­ne po­čeo Stje­pan De­ve­rić, a šef struč­nog šta­ba Igor Pa­mić eks­pe­di­ci­ju klu­ba sa Sta­rog aero­dro­ma sa­če­kao je u Me­du­li­nu.D.P.

Put­ni­ci
Na pri­pre­me u Hr­vat­sku je ot­pu­to­va­lo 30 igra­ča. To su: Da­mir Lju­lja­no­vić, Sa­ša Iva­no­vić, La­zar Ži­va­no­vić, Ser­gej Jok­si­mo­vić (gol­ma­ni), Ivan No­vo­vić, Bran­ko Oj­da­nić, Mar­ko Ro­ga­no­vić, Mi­loš Ra­du­lo­vić, Ra­doš De­dić, Slo­bo­dan Pe­ri­šić, Ma­ti­ja Drin­čić, Amir Mu­zu­ro­vić, Mir­ko Ra­i­če­vić, Vo­jin Pa­vlo­vić, Da­ni­lo Vu­ki­će­vić, Jo­van Ni­ko­lić, Mi­haj­lo Je­lić, Ma­ma­du Men­di, Mar­ko Mi­lič­ko­vić, Bal­ša Se­ku­lić, Zo­ran Pe­tro­vić, Za­im Di­va­no­vić, Ra­du­le Živ­ko­vić, Og­njen Ga­še­vić, Mar­ko Pa­vi­će­vić, Ne­ma­nja Po­po­vić, Al­din Ća­to­vić, Mi­loš Br­no­vić, Al­den Škri­jelj i Eg­zon Di­no­ša.

Uče­šće na „Are­na ku­pu”
OFK Ti­to­grad će to­kom de­se­to­dnev­nog bo­rav­ka u Me­du­li­nu uče­stvo­va­ti na tra­di­ci­o­nal­nom, pe­tom po re­du, „Are­na ku­pu”. Uče­šće je pri­ja­vi­lo osam eki­pa, a iza­bra­ni­ci Igo­ra Pa­mi­ća bi­će smje­šte­ni u gru­pu „Fi­ne­ra”, gdje će za ri­va­le ima­ti Sla­ven Be­pu­lo (18. ja­nu­ar), Lo­ko­mo­ti­vu Za­greb (21. ja­nu­ar) i če­ški Znoj­mo (24. ja­nu­ar). U za­vi­sno­sti od pla­sma­na u gru­pi, 26. ili 27. ja­nu­a­ra igra­će još je­dan meč za pla­sman.
Po­red ove če­ti­ri eki­pe, na „Are­na ku­pu” u Me­du­li­nu još će igra­ti: Istra, In­ter Za­pre­šić, polj­ski sa­stav Za­gle­bje i Žar­ko­vo.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"