Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kolarević postao vlasnik kompleksa vrijednog 20 miliona125 * Bolnici u Dobroti fali 600.000 eura 125 * Organizovaću proteste ispred CBCG125 * „Glinicu” prodaje kao staro gvožđe125 * Amerika silom nameće svoju volju125 * Sukob nastavljaju i sa mrtvim Oliverom125 * Poništili tendere vrijedne 4,2 miliona
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Danilo Jelovac, predsjednik Studentskog parlamenta :
– Na fakultetima fali profesora, a praksa postoji samo na papiru.

Vic Dana :)

Sreli se Mujo i Haso posle 50 godina, i sad kao penzioneri, izljube se i odu kod Muje na kafu. Sjede oni na terasi, Mujo kaže ženi:
– Ljubavi, ‘ajde nam skuvaj kaficu!
Ona donese. Posle pola sata, Mujo opet kaže ženi:
– Srećo, ‘ajde nam donesi rakijicu!
Ona donese. Malo kasnije će opet Mujo:
– Pile, ‘ajde nam nasijeci malo suvog mesa!
Ona isjecka i donese. Haso sve to gleda, i u čudu, kaže Muji:
– Svaka ti čast, jarane moj, divim ti se, i posle toliko godina braka, ti svoju ženu još uvijek oslovljavaš sa ljubavi, srećo, pile… stvarno divno!
A Mujo će:
– Aaaaa, jarane, ma nije to ljubav, nego već 5 godina ne mogu da se sjetim kako se ona zove!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport PRVOTIMAC PETROVCA JOVAN VUČINIĆ SPREMAN DOČEKAO POČETAK PRIPREMA ZA PROLJEĆE Jaka konkurencija motiv za dokazivanje
Fud­ba­ler Pe­trov­ca Jo­van Vu­či­nić imao je u pr­vom di­je­lu pr­ven­stva pro­ble­ma sa po­vre­dom, pa je i mi­nu­ta­ža u pr­vom ti­mu kao po­sle­di­ca to­ga bi­la ma­nja. Vu­či­nić je pa­u­zu u pr­ven­stvu is­ko­ri­stio da što vi­še slo­bod­nog vre­me­na pro­ve­de u te­re­ta­ni i na atlet­skoj sta­zi. Već pr­vog da­na se po­ja­vio na pri­pre­ma­ma, i ka­ko ka­že, bi­će pot­pu­no spre­man za na­sta­vak šam­pi­o­na­ta.
– U pa­u­zi sam sva­ko­dnev­no od­ra­đi­vao lak­še tre­nin­ge, jer sam že­lio da spre­man do­če­kam pri­pre­me za na­sta­vak se­zo­ne. Znam da se od me­ne do­sta oče­ku­je, i dra­go mi je, da ću mo­ći svo­jim igra­ma i go­lo­vi­ma do­pri­nije­ti osva­ja­nju jed­nog od pr­va če­ti­ri mje­sta na ta­be­li. Oče­ku­jem da ću u dru­gom di­je­lu se­zo­ne bi­ti i bo­lji i efi­ka­sni­ji – ka­zao je Vu­či­nić.
Do­bra at­mos­fe­ra u eki­pi bi, ka­ko ka­že, mo­gla bi­ti va­žan fak­tor ka ostva­re­nju za­cr­ta­nog ci­lja.
– Po­zi­tiv­na at­mos­fe­ra je ono što kra­si naš ko­lek­tiv, kao i od­nos Upra­ve pre­ma na­ma i naš pre­ma čla­no­vi­ma ru­ko­vod­stva. U to se vr­lo br­zo ukla­pa­ju i no­vaj­li­je i slo­bod­no mo­gu re­ći da ži­vi­mo kao jed­na po­ro­di­ca. Na­dam se da će me u ovom pro­ljeć­nom di­je­lu za­o­bi­ći po­vre­da ko­ja me je u pro­šloj go­di­ni du­go mu­či­la.
Lju­bi­te­lji fud­ba­la pod Ma­lim br­dom i na pro­lje­će će ima­ti pri­li­ku da gle­da­ju Vu­či­ni­ća u dre­su „ne­be­sko­pla­vih”.
– Uslo­vi ko­je nam sva­ke go­di­ne na pri­pre­ma­ma pru­ža na­še ru­ko­vod­stvo su za po­hva­lu. Svi smo ja­ko mo­ti­vi­sa­ni za ostva­re­nja re­zul­tat­skog uspje­ha, ko­ji je pred na­ma po­sta­vljen. Svje­stan sam da će kon­ku­ren­ci­ja za mje­sto u ti­mu bi­ti iz­u­zet­no oštra, ali upra­vo je to mo­tiv za no­vo do­ka­zi­va­nje. Na­sto­ja­ću da se pra­vim od­no­som pre­ma oba­ve­za­ma i igra­ma na te­re­nu na­met­nem struč­nom šta­bu. Igrač­ki ka­dar ko­ji se već na pr­vom tre­nin­gu oku­pio da­je nam za pra­vo da va­lo­ri­zu­je­mo ono što smo u je­se­njem di­je­lu po­sti­gli. Ima­mo do­bar tim ko­ji je ove je­se­ni po­sti­gao od­lič­ne re­zul­ta­te, i uz ne­ko­li­ko no­vih igra­ča si­gu­r­no mo­že­mo vi­še. Do po­čet­ka pro­ljeć­nog di­je­la pr­ven­stva ima do­volj­no vre­me­na da se oba­ve sve pla­ni­ra­ne ak­tiv­no­sti, ka­ko bi­smo što sprem­ni­ji ušli u na­sta­vak pr­ven­stve­ne tr­ke. Na­dam se da će­mo bi­ti mak­si­mal­no pri­pre­mlje­ni za sva is­ku­še­nja ko­ja nas na pro­lje­će oče­ku­ju – ja­san je Jo­van Vu­či­nić.
D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"