Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kolarević postao vlasnik kompleksa vrijednog 20 miliona125 * Bolnici u Dobroti fali 600.000 eura 125 * Organizovaću proteste ispred CBCG125 * „Glinicu” prodaje kao staro gvožđe125 * Amerika silom nameće svoju volju125 * Sukob nastavljaju i sa mrtvim Oliverom125 * Poništili tendere vrijedne 4,2 miliona
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Danilo Jelovac, predsjednik Studentskog parlamenta :
– Na fakultetima fali profesora, a praksa postoji samo na papiru.

Vic Dana :)

Sreli se Mujo i Haso posle 50 godina, i sad kao penzioneri, izljube se i odu kod Muje na kafu. Sjede oni na terasi, Mujo kaže ženi:
– Ljubavi, ‘ajde nam skuvaj kaficu!
Ona donese. Posle pola sata, Mujo opet kaže ženi:
– Srećo, ‘ajde nam donesi rakijicu!
Ona donese. Malo kasnije će opet Mujo:
– Pile, ‘ajde nam nasijeci malo suvog mesa!
Ona isjecka i donese. Haso sve to gleda, i u čudu, kaže Muji:
– Svaka ti čast, jarane moj, divim ti se, i posle toliko godina braka, ti svoju ženu još uvijek oslovljavaš sa ljubavi, srećo, pile… stvarno divno!
A Mujo će:
– Aaaaa, jarane, ma nije to ljubav, nego već 5 godina ne mogu da se sjetim kako se ona zove!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport STAMENI ŠTOPER JESENJEG PRVAKA STEFAN CICMIL VEDRA ČELA ČEKA KONTROLNE UTAKMICE Imamo kvalitet za titulu
Ko­je su vam pr­ve po­mi­sli na spo­mi­nja­nje ime­na Ste­fa­na Cic­mi­la. Bo­rac, faj­ter, fa­na­ti­zam na te­re­nu, ogrom­na že­lja za po­bje­dom. Kao i osta­li fud­ba­le­ri Su­tje­ske, i Cic­mil bez po­go­vo­ra iz­vr­ša­va uobi­ča­je­ne oba­ve­ze to­kom pri­prem­nog pe­ri­o­da. Na pi­ta­nje, ka­ko pro­ti­ču pri­pre­me, sta­me­ni što­per je od­go­va­rio:
– Pri­pre­me do­bro idu, stvar­no kva­li­tet­no ra­di­mo. Osva­ja­nje šam­pi­on­skog tro­na pret­hod­ne se­zo­ne, pa dru­ga uza­stop­na je­se­nja ti­tu­la, re­zul­ta­ti su ko­ji su vi­nu­li Su­tje­sku u ži­žu in­te­re­so­va­nja. Da bi se am­bi­ci­je ostva­ri­le, mo­ra­ju da pro­đu du­ge i na­por­ne pri­pre­me. Na­ma je naj­va­žni­je da se što bo­lje spre­mi­mo, jer će pr­ven­stvo do­ći br­zo. Mo­ra­mo bi­ti na od­re­đe­nom ni­vou, is­pod ko­jeg ne smi­je­mo. Da ne­što mo­ram iz­dvo­ji­ti, stvar­no ne znam šta bih.
Sva­ke pri­pre­me su ko­rak na­pri­jed.
– Na­rav­no, svi po­ku­ša­va­mo po­bolj­ša­ti se u sva­kom seg­men­tu, što je neo­p­hod­no ako že­li­mo osvo­ji­ti ti­tu­lu. Sva­ko od nas že­li sa na­met­nu­ti tre­ne­ru, to je je­di­ni put da eki­pa na­pre­du­je. Kod na­šeg še­fa stru­ke ne kre­će­mo iz pr­ve, ne­go iz tre­će br­zi­ne. To je ono što Ra­ko­je­vić od nas tra­ži, a i sa­rad­ni­ka. Da­kle, da smo uvi­jek sprem­ni, da po­hva­ta­mo sve i bu­de­mo uvi­jek uz nje­ga. Šef struč­nog šta­ba naj­bo­lje zna šta je naj­bo­lje za nas, i mi to od­ra­đu­je­mo mak­si­mal­no, sve u ci­lju da u dru­gi dio se­zo­ne uđe­mo što sprem­ni­ji. Sve ide vi­še ne­go do­bro i na­dam se da će bi­ti sa­mo zdra­vlja, da mo­že­mo svi za­jed­no ući u pra­vu for­mu.
Po nje­go­vim ri­je­či­ma, lje­to­šnji do­la­zak u Nik­šić bio je pun po­go­dak.
– Na­kon ovih po­la go­di­ne, bez raz­mi­šlja­nja mo­gu da kon­sta­tu­jem da je to za­i­sta bio pun po­go­dak. Stvar­no mo­gu bi­ti za­do­vo­ljan, ali ne ži­vi se u fud­ba­lu sta­re sla­ve. Tre­ba na­sta­vi­ti igra­ti i ra­di­ti i na­pre­do­va­ti. Pro­fe­si­o­na­lac sam, mi­je­njao sam do­sta klu­bo­va, ta­ko da mi pri­vi­ka­va­nje na no­vu sre­di­nu, ne pred­sta­vlja ve­ći pro­blem.
Su­tje­ska je po mno­gim ocje­na­ma naj­ve­ći fa­vo­rit u bor­bi za ti­tu­lu, a i pro­cje­ne su da ste „igrač­ki je „broj 1“ u li­gi.
– Slo­žio bih se sa tim ocje­na­ma. Ima za­i­sta u na­šoj eki­pi mno­go po­ten­ci­ja­la, igrač­kog kva­li­te­ta. Za­vi­sno od nas sa­mih i od, da ka­žem, spolj­nih fak­to­ra, mi­slim da mo­že­mo da ostva­ri­mo i na pro­lje­će od­lič­ne re­zul­ta­te. Ra­ču­na­ju­ći kva­li­tet ko­ji po­se­du­je­mo, ja­sno je da mo­že­mo do ti­tu­le. Ali ni ri­va­li si­gur­no ne­će sje­de­ti skr­šte­nih ru­ka. Na na­ma je da što kva­li­tet­ni­je ra­di­mo, a tre­ner od­lu­ču­je ko će igra­ti. Ima­mo zdra­vu at­mos­fe­ru i zdra­vu kon­ku­ren­ci­ju u eki­pi i to je­di­ni is­prav­ni put. Ne bi­lo pri­rod­no da nas 11 igra, a da se dru­gi opu­ste. To je po­zi­tiv­no i upra­vo nas ta kon­ku­ren­ci­ja tje­ra da bu­de­mo bo­lji.
Cic­mil je is­ta­kao da bez pro­ble­ma pod­no­si po­če­tak pri­pre­ma.
– Tru­dim se da is­pu­nim sve što se od me­ne tra­ži. La­ko je ra­di­ti u jed­noj am­bi­ci­o­znoj sre­di­ni, po­ku­ša­ću mak­si­mal­no da ra­dim, ka­ko bi pot­pu­no spre­man do­če­kao start dru­gog dje­la pr­ven­stva. Do­bro sam se od­mo­rio za vri­je­me pa­u­ze, ali i in­di­vi­du­la­no tre­ni­rao, ka­ko bih što sprem­ni­je do­če­kao po­če­tak pri­pre­ma. Svi smo se na­vi­kli na kva­li­te­tan rad ovog struč­nog šta­ba. Pri­pre­me sva­kom od igra­ča mo­gu pu­no do­ni­je­ti, ali i od­ni­je­ti. - za­klju­čio je Ste­fan Cic­mil.
B.K.

11 utak­mi­ca je u je­se­njem di­je­lu se­zo­ne u dre­su Su­tje­ske od­i­grao Ste­fan Cic­mil

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"