Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ivanović od Duška naplaćuje 204.000, a Baća Radović milion * Ostao u partiji a napustio klub DPS-a * SDP dolazi na sjednicu * Zatvorenik izboden nožem dok je igrao fudbala * Izbor viceguvernerke prst u oko pravosuđu * Radnici Čistoće konkurišu za 96 stanova * Ne dozvoliti plač „Gorskih očiju”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 01-04-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DEJAN MILOVAC, DIREKTOR ISTRAŽIVAČKOG CENTRA MANS-a:
ASK i njen direktor Sreten Radonjić nastavljaju da krše zakone u pokušaju da zaštite lik i djelo šefa DPS-a.

Vic Dana :)

Dolazi plavuša u bus i pita je vozač:
- Dokle ćete gospođo?
A ona kaže:
- Da sjednem, baš sam umorna.
Ušao policajac u autobus, kad unutra putnici se drže za ručke na krovu. On će njima:
- Pustite ljudi, mogu ja to sam držati!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI SAVLADALI CEDEVITU U DRUGOM MEČU PLEJ-OFA ABA LIGE
Sada se lakše diše
Izborena majstorica Sada se lakše diše Budućnost Voli – Cedevita 87:72 (16:17, 17:14, 25:19, 29:22)
Dvo­ra­na: SC Mo­ra­ča. Gle­da­la­ca: oko 5500. Su­di­je: Be­lo­še­vić, Ju­ras, Ni­ko­lić (Sr­bi­ja).
BU­DUĆ­NOST VO­LI: Džek­son 15, Kol 11, Su. Še­ho­vić 10 (5-2), E. Klark 5 (1-1), Ba­ro­vić 4, Se. Še­ho­vić, Gor­dić 11 (1-1), Bi­tad­ze 11 (9-5), Po­po­vić, Bel 9 (1-1), Ni­ko­lić 11, Vi­li­jams.
CE­DE­VI­TA: Pu­len 18 (6-5), Kobs 11 (4-4), Kru­šlin 11 (2-2), Ka­tić 2 (2-2), Žga­nec 1 (2-1), Sti­pa­no­vić 8 (5-2), Ba­nić 4 (2-2), Kuk 3, Ra­mljak 8, Mu­sta­pić, Mu­rić 6 (2-1).
Ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li bi­li su pra­vi ka­da je naj­po­treb­ni­je ubje­dlji­vo sa­vla­dav­ši Ce­de­vi­tu u dru­gom me­ču po­lu­fi­nal­ne se­ri­je ABA li­ge. Po­če­tak utak­mi­ce ni­je na­go­vje­šta­vao ta­kav is­hod. Obje eki­pe su bi­le agre­siv­ne u od­bra­ni, ali su hra­ma­le u na­pa­du. Pla­vi su ima­li ras­po­lo­že­ne Ni­ko­li­ća i Su­a­da Še­ho­vi­ća, dok je na dru­goj stra­ni Ra­mljak uba­cio dvi­je troj­ke. Go­sti su pr­vu di­o­ni­cu ri­je­ši­li u svo­ju ko­rist (17:16). Na po­čet­ku dru­ge Bi­tad­ze je po­en­ti­rao uz do­dat­no ba­ca­nje, ali je troj­kom od­go­vo­rio Mu­rić. Rim­če­vi iza­bra­ni­ci su bi­li ne­što bo­lji do sre­di­ne če­tvr­ti­ne. Ta­da su Pod­go­ri­ča­ni za­i­gra­li još čvr­šće. U na­pa­du su bi­li pre­ci­zni Ba­ro­vić, Gor­dić i Bel, pa su u 20. mi­nu­tu oti­šli na plus pet (33:28). Ipak, Kuk je uba­cio troj­ku za re­zul­tat 33:31 na po­lu­vre­me­nu. U na­stav­ku su do­ma­ći­ni pr­vi do­šli do ri­je­či. Erl Klark je po­go­dio uz do­dat­no ba­ca­nje (36:31), sa­mo da bi Kobs uz­vra­tio troj­kom. Me­đu­tim, sre­di­nom tre­će di­o­ni­ce pre­ci­zan je bio Ba­ro­vić, troj­ku uba­cio Su­ad Še­ho­vić, a iz kon­tre po­en­ti­rao Džek­son za 45:36 u 25. mi­nu­tu. Go­sti ni­su do­zvo­li­li pla­vi­ma da se zna­čaj­ni­je od­li­je­pe, ali je Erl Klark po­sli­je ofan­ziv­nog sko­ka obez­bi­je­dio osam po­e­na raz­li­ke pred od­lu­ču­ju­ćih 10 mi­nu­ta (58:50). Ko­ša­r­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li su do pr­ve dvo­ci­fre­ne pred­no­sti do­šli u 33. mi­nu­tu ka­da je Gor­dić po­go­dio uz do­dat­no ba­ca­nje (65:55). I umje­sto da skr­še ot­por pro­tiv­ni­ka do­zvo­li­li su Za­grep­ča­ni­ma da se vra­te u meč. Kru­šlin je ve­zao pet po­e­na, Gor­dić za­ra­dio na­mjer­nu lič­nost, a Ra­mljak iz kon­tre u 34. mi­nu­tu vra­tio ne­iz­jve­snost (62:65). U pre­lom­nim mo­men­ti­ma va­žnu troj­ku je po­go­dio Da­ni­lo Ni­ko­lić, za­tim je i Kol uba­cio troj­ku, da bi Bel još jed­nom po­no­vo vra­tio plus 10 (74:64). Usli­je­di­la je troj­ka Pu­le­na, ali Bi­tad­ze ni­je dao go­sti­ma da za­mu­te vo­du. Po­en­ti­rao je uz do­dat­no ba­ca­nje i na­tje­rao Sti­pa­no­vi­ća na na­mjer­nu lič­nu. To je u sle­de­ćem na­pa­du is­ko­ri­stio Da­ni­lo Ni­ko­lić, da bi u 37. mi­nu­tu Bi­tad­ze ras­pr­šio sve na­de ko­šar­ka­ša Ce­de­vi­te (81:67). Maj­sto­ri­ca ove po­lu­fi­nal­ne se­ri­je igra se u Za­gre­bu 7. apri­la.N.Z.


Ja­smin Re­pe­ša: Raz­li­ka u od­no­su na Za­greb je u la­ga­nim po­e­ni­ma, ko­je smo im po­klo­ni­li u pr­vom du­e­lu. Uko­li­ko is­kon­tro­li­še­mo de­fan­ziv­ni skok kao da­nas i uko­li­ko još po­pra­vi­mo igru pro­tiv blo­ko­va za šu­te­re i ako bo­lje is­kon­tro­li­še­mo igru dva na dva ima­mo ve­li­ku šan­su da po­bi­je­di­mo u Za­gre­bu. Ipak to su stva­ri ko­je je po­treb­no kon­tro­li­sa­ti 40 mi­nu­ta što ni­je la­ko jer su od­lič­no or­ga­ni­zo­va­na eki­pa, ko­ji ima sjaj­nih igra­ča i kao or­ga­ni­za­to­ra i kao šu­te­ra, mo­ra­mo od­bram­be­no bi­ti fe­no­me­nal­ni. Sa svi­ma se mno­go pri­ča­lo o to­me ko­li­ko ABA li­ga va­žna za klub i sre­di­nu, ne sa­mo sa sport­ske stra­ne ko­ja je ključ­na. Do­sta se raz­go­va­ra­lo o to­me i mi­slim da su svi svje­sni ka­ko je ovo bit­no za to u kom će prav­cu ići klub

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"