Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2015-10-20 PREDSTAVNICI VLADAJUĆE KOALICIJE O PREMIJEROVOJ ODLUCI DA SE NE IDE NA VANREDNE IZBORE Od aplauza do negodovanja
Mi­ni­star za rad, za­po­šlja­va­nje, bo­rač­ka i so­ci­jal­na pi­ta­nja i li­der PS Alek­san­dar Vu­lin iz­ja­vio je da po­štu­je od­lu­ku pre­mi­je­ra Alek­san­dra Vu­či­ća da se ne ide na van­red­ne par­la­men­tar­ne iz­bo­re iako sma­tra da ih je tre­ba­lo ras­pi­sa­ti.
Vu­lin je no­vi­na­ri­ma u Pa­la­ti „Sr­bi­ja” re­kao da ko­nač­nu od­lu­ku do­no­si onaj ko ima naj­ve­ću po­dr­šku gra­đa­na.
–Pre­mi­jer ima 54 od­sto po­dr­ške gra­đa­na i dvo­tre­ćin­sku ve­ći­nu u par­la­men­tu. Nje­go­va je zad­nja i ja ću tu od­lu­ku po­što­va­ti – is­ta­kao je Vu­lin.
On je do­dao da ni­je raz­o­ča­ran tom od­lu­kom, ali da i da­lje mi­sli da je tre­ba­lo ići na iz­bo­re.
–Mi­slim i da je Ko­ri Udo­vič­ki mo­ra­la da se od­re­di pre­ma afe­ri i da se opre­dije­li da li je nje­na po­ro­di­ca u pra­vu i da sta­ne uz po­ro­di­cu, ili da je nje­na vla­da u pra­vu i da sta­ne uz svo­ju vla­du. Ali to je nje­no pra­vo, a ja sto­jim iza sve­ga što sam re­kao –is­ta­kao je Vu­lin.
Upi­tan šta će se de­ša­va­ti do even­tu­al­ne od­lu­ke o iz­bo­ri­ma za ne­ko­li­ko mje­se­ci, s ob­zi­rom da je, kao je­dan od raz­lo­ga za ras­pi­si­va­nje na­vo­đe­na lo­ša at­mos­fe­ra u dru­štvu, Vu­lin je re­kao da se u po­li­ti­ci ni­kad ne mo­že pred­vi­dje­ti šta će se de­ša­va­ti.
–Vi­dje­će­mo, a si­gu­ran sam sa­mo da će se po­kra­jin­ski or­ga­ni vla­sti bo­ri­ti do po­sled­njeg se­kun­da man­da­ta da osta­nu na vla­sti ka­ko zna­ju i umi­ju. A mi smo uvi­jek sprem­ni za iz­bo­re – po­ru­čio je Vu­lin.
Šef po­sla­ni­ka SPS-a Đor­đe Mi­li­će­vić oci­je­nio je da je pre­mi­je­ro­va od­lu­ka od­go­vor­na, dr­žav­nič­ka i u in­te­re­su gra­đa­na.
–Pred Sr­bi­jom su ve­o­ma va­žni dr­žav­ni po­slo­vi – od­bra­na na­ci­o­nal­nih i dr­žav­nih in­te­re­sa i na­sta­vak re­form­skih pro­ce­sa, pri­je sve­ga u obla­sti eko­no­mi­je, ko­ji tre­ba da vo­de ka pot­pu­noj fi­skal­noj i eko­nom­skoj kon­so­li­da­ci­ji dr­ža­ve. Za­to je ve­o­ma va­žno odr­ža­ti po­li­tič­ku sta­bil­nost ko­ja da­nas po­sto­ji u Sr­bi­ji – re­kao je Mi­li­će­vić.
M.Nj.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"