Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2018-03-06 TUŽILAŠTVO ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL POKRENULO ISTRAGU PROTIV KRIMINALNE GRUPE Švercovali drogu s Kosova u zemlje EU
<br /> Tu­ži­la­štvo za or­ga­ni­zo­va­ni kri­mi­nal po­kre­nu­lo je is­tra­gu pro­tiv Ra­do­sla­va Sto­ja­ko­vi­ća, Bo­že Ba­ka­lo­vi­ća i Ekre­ma Su­lej­ma­ni­ja zbog sum­nje da su kao or­ga­ni­zo­va­na kri­mi­nal­na gru­pa u du­žem vre­men­skom pe­ri­o­du kri­jum­ča­ri­li dro­gu iz auto­nom­ne po­kra­ji­ne Ko­so­vo i Me­to­hi­ja ka ze­mlja­ma Evrop­ske Uni­je.
Tu­ži­la­štvo je pred­lo­ži­lo da se tro­ji­ci osum­nji­če­nih od­re­di pri­tvor. Te­re­ti ih za kri­vič­na dje­la neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga i ne­do­zvo­lje­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje no­še­nje i pro­met oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja.
Na­red­bom o spro­vo­đe­nju is­tra­ge Ekre­mu Su­lej­ma­ni­ju se sta­vlja na te­ret da je or­ga­ni­zo­vao kri­mi­nal­nu gru­pu, a Ra­do­sla­vu Sto­ja­ko­vi­ću da je pro­na­la­zio vo­za­če, po­god­na put­nič­ka vo­zi­la za kri­jum­ča­re­nje nar­ko­ti­ka i za to pri­mao no­vac ko­ji mu je upla­ći­vao Su­lej­ma­ni.
Su­lej­ma­ni je, ka­ko na­vo­di tu­ži­la­štvo, is­pla­ći­vao i ku­ri­re – kri­jum­ča­re za pre­voz ma­ri­hu­a­ne na de­sti­na­ci­ju ko­ju je on od­re­dio.
Ba­ka­lo­vić je pre­u­zeo put­nič­ko vo­zi­lo ,,re­no” i pre­dao li­cu ko­je je u kon­struk­cij­ske šu­plji­ne, po na­lo­gu Su­lej­ma­ni­ja, uba­ci­lo opoj­nu dro­gu, ko­ju je Ba­ka­lo­vić pre­no­sio.
(RTS)

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"