Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2018-03-07 LIDER RADIKALA OPTUŽIO SAD I VELIKU BRITANIJU Spremaju veće zlo od 5. oktobra
Li­der Srp­ske ra­di­kal­ne stran­ke (SRS) Vo­ji­slav Še­šelj oci­je­nio je da pri­su­stvo ame­rič­kog i bri­tan­skog am­ba­sa­do­ra na gla­sač­kim mje­sti­ma na pro­te­klim be­o­grad­skim iz­bo­ri­ma pred­sta­vlja „zlu slut­nju” za Sr­bi­ju i dra­ma­tič­no upo­zo­re­nje da SAD i Ve­li­ka Bri­ta­ni­ja spre­ma­ju ve­li­ko zlo i udar ko­ji će bi­ti ve­ći od onog 5. ok­to­bra 2000. go­di­ne.
Še­šelj je ob­ja­snio da ni­je do­volj­no kao pro­tiv­te­žu po­sla­ti po­sma­tra­če na ame­rič­ke i bri­tan­ske iz­bo­re, kao što je re­kao pred­sjed­nik Sr­bi­je Alek­san­dar Vu­čić, već bi Vla­da Sr­bi­je tre­ba­lo od­mah da do­ne­se od­lu­ku o da­va­nju di­plo­mat­skog sta­tu­sa kom­plet­nom ru­skom oso­blju Srp­sko-ru­skog cen­tra za hu­ma­ni­tar­ne in­ter­ven­ci­je u Ni­šu. On je na­gla­sio da bi Vla­da po­tom tre­ba­lo da pri­hva­ti ini­ci­ja­ti­vu SRS-a da se sli­čan cen­tar for­mi­ra i u Voj­vo­di­ni, a ka­sni­je i u sre­di­šnjoj Sr­bi­ji, sa­op­šte­no je iz Srp­ske ra­di­kal­ne stran­ke.
– Ta­ko­đe, od ve­li­ke je va­žno­sti da se Sr­bi­ja što prije pri­klju­či Or­ga­ni­za­ci­ji Ugo­vo­ra o ko­lek­tiv­noj bez­bjed­no­sti, jer Sr­bi­ja ne smi­je sa­ma da če­ka sle­de­ći ve­li­ki udar sa Za­pa­da ko­ji će bi­ti go­ri i od onog uda­ra 5. ok­to­bra 2000. go­di­ne, jer će za­pad­ne si­le ovaj put ulo­ži­ti mno­go vi­še nov­ca, a mo­že do­ći i do oru­ža­nih pro­vo­ka­ci­ja i te­ro­ri­stič­kog dje­lo­va­nja – is­ta­kao je Še­šelj.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"