Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija NIKOLA SELAKOVIĆ O SRBIMA S KOSMETA Ne prihvataju odvajanje
Se­kre­tar pred­sjed­ni­ka Sr­bi­je Ni­ko­la Se­la­ko­vić po­ru­čio je iz La­pljeg se­la kod Gra­ča­ni­ce da Sr­bi mo­ra­ju iz­bje­ći „srp­sko-srp­ski su­kob”, da ne­ma­ju dru­ge dr­ža­ve osim Sr­bi­je te da se mo­ra po­mo­ći oču­va­nje dr­žav­nih i na­ci­o­nal­nih in­te­re­sa na pro­sto­ri­ma ju­žne po­kra­ji­ne.
Na okru­glom sto­lu pod na­zi­vom „Ko­so­vo i Me­to­hi­ja, pro­mje­na po­li­ti­ke ili ne i ka­ko da­lje”, ko­ji je or­ga­ni­zo­vao Srp­ski na­ci­o­nal­ni fo­rum, Se­la­ko­vić je is­ta­kao da je Ko­so­vo u ustav­no-prav­nom okvi­ru Sr­bi­je i da je ključ­no pi­ta­nje ka­ko sa­ču­va­ti na­ci­o­nal­ni in­te­res dr­ža­ve Sr­bi­je na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji.
Na­veo je da po­sto­ji srp­sko-srp­ski i srp­sko-al­ban­ski pro­blem na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji, ali i pro­blem sa me­đu­na­rod­nom za­jed­ni­com, či­ja ogrom­na ve­ći­na po­dr­ža­va jed­no­stra­no pro­gla­še­nu ne­za­vi­snost Ko­so­va.
„Ma­ne­var­ski pro­stor za dje­lo­va­nje Sr­bi­je je ra­van gla­vi či­o­de i za­to Sr­bi sa Ko­sme­ta mo­ra­ju pri­hva­ti­ti či­nje­ni­cu da je pi­ta­nje unu­tra­šnjeg di­ja­lo­ga bi­lo sta­vlje­no ad ak­ta u pro­te­klim de­ce­ni­ja­ma i da je iz fi­o­ka iz­vu­če­no za­hva­lju­ju­ći od­luč­no­sti pred­sjed­ni­ka Sr­bi­je Alek­san­dra Vu­či­ća da se ri­je­ši srp­sko-al­ban­ski pro­blem”, na­veo je Se­la­ko­vić.
Na­gla­sio je da je ključ­no pi­ta­nje ka­ko za­u­sta­vi­ti da­lje opa­da­nje bro­ja đa­ka ne sa­mo na Ko­so­vu i Me­to­hi­ji, već i u cen­tral­noj Sr­bi­ji i Voj­vo­di­ni, te na­po­me­nuo da je alar­man­tan po­da­tak da se u Sr­bi­ji dnev­no sma­nju­je broj sta­nov­ni­ka za sto li­ca.
„Sr­bi sa Ko­so­va i Me­to­hi­je, s ci­ljem ja­ča­nja je­din­stva, mo­ra­ju iz­vu­ći po­u­ku iz ne ta­ko dav­ne pro­šlo­sti, ka­da su Al­ban­ci po­sta­ja­li jed­no bi­će za raz­li­ku od da­na­šnjeg raz­bi­ja­nja srp­skog na­ci­o­nal­nog kor­pu­sa i unu­tra­šnjih srp­sko-srp­skih su­ko­ba”, na­gla­sio je Se­la­ko­vić.
Sa okru­glog sto­la, ko­me su pri­su­stvo­va­li i za­mje­nik di­rek­to­ra Kan­ce­la­ri­je Vla­de Sr­bi­je za Ko­so­vo i Me­to­hi­ju Du­šan Ko­za­rev i ru­ko­vod­stvo Srp­ske li­ste, po­ru­čeo je da Sr­bi ne­će pri­hva­ti­ti bi­lo ka­kvo odva­ja­nje od ma­tič­ne dr­ža­ve Sr­bi­je i da po­dr­ža­va­ju­ći po­li­ti­ku Alek­san­dra Vu­či­ća oče­ku­ju ve­će pri­su­stvo pred­stav­ni­ka dr­žav­nih in­sti­tu­ci­ja u srp­skim sre­di­na­ma, kao i sa­si­je­ca­nje ko­rup­ci­je i vla­da­vi­ne kri­mi­nal­nih kla­no­va.
Okru­glom sto­lu ni­su pri­su­stvo­va­li pred­stav­ni­ci pri­vre­me­nih or­ga­na u srp­skim op­šti­na­ma, kao ni pred­stav­ni­ci srp­skih in­sti­tu­ci­ja i usta­no­va.
Se­la­ko­vić je sa Ko­za­re­vim pri­je do­la­ska u La­plje se­lo po­sje­tio Pa­sja­ne, srp­sko se­lo u op­šti­ni Gnji­la­ne, i Par­teš u ko­me je for­mi­ra­na ko­sov­ska op­šti­na sa isto­i­me­nim na­zi­vom.Sr­na

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"