Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Djecu saslušavali, novinaru „Dana” prijetili * Do posla preko knjižice DPS-a * Vlada se zadužuje još 300 miliona * Prijavila da su joj majku tukli u Domu * Stotine mrtvih, na hiljade povrijeđenih * Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni * Zaspala je Miona, a umrli smo mi…
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JOHANES HAN, EVROPSKI KOMESAR:
Evropska komisija posebnu pažnju posvećuje vladavini prava, posebno u zemljama kao što je Crna Gora, koja pregovara o pristupanju Evropskoj uniji.

Vic Dana :)

Dovela žena sina u policiju i kaže:
– Želim da moj sin bude policajac!
– A zašto gospođo?
– Pa, zato što je glup.
– Morate to dokazati!
Žena na to reče malome:
– Sine, idi vidi da li je mama napolju!
Dijete otrči vani, a policajac će na to:
– Pa, stvarno je glup, mogao je vidjeti kroz prozor!

Posle smrti, saobraćajac stigne kod Boga. Bog ga pita:
– Sine moj, reci ti meni jesi li činio dobra ljudima?
– Jesam, odgovara saobraćajac.
– A jesi li činio zla?
– Dešavalo se.
– E, pa kad je tako, evo, ispred tebe su dva puta. Jedan vodi u pakao, drugi u raj. Biraj kojim ćeš.
A, policajac će:
– Bože, a mogu li ja da ostanem ovdje na raskrsnici?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet VLADIMIR PUTIN NA SASTANKU SA REDŽEPOM TAJIPOM ERDOGANOM U SOČIJU
Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni
Putin i Erdogan Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni
Od­no­si iz­me­đu Mo­skve i An­ka­re mo­gu se sma­tra­ti u pot­pu­no­sti ob­no­vlje­nim, re­kao je ru­ski pred­sjed­nik Vla­di­mir Pu­tin na sa­stan­ku sa tur­skim pred­sjed­ni­kom Re­dže­pom Ta­ji­pom Er­do­ga­nom u So­či­ju.
Pu­tin je to iz­ja­vio na po­čet­ku rad­nog sa­stan­ka sa Er­do­ga­nom, ko­ji su dva li­de­ra do­go­vo­ri­la to­kom Pu­ti­no­ve po­sje­te Tur­skoj, pre­no­si Tas.
Ru­ski pred­sjed­nik je is­ta­kao da Mo­skva i An­ka­ra na­sta­vlja­ju bli­sku sa­rad­nju na sko­ro svim po­lji­ma, uklju­ču­ju­ći bez­bjed­no­snu sfe­ru i na­po­re u ci­lju rje­ša­va­nja si­rij­ske kri­ze.
Pu­tin je na­veo i da je bi­la­te­ral­na tr­go­vin­ska raz­mje­na po­ra­sla za 38 od­sto u pr­vih de­vet mje­se­ci ove go­di­ne.
Erdo­gan je na sa­stan­ku s Pu­ti­nom re­kao da su, sa po­čet­kom nor­ma­li­za­ci­je od­no­sa iz­me­đu dvi­ju ze­ma­lja, če­sti sa­stan­ci li­de­ra da­li pod­strek bi­la­te­ral­nim od­no­si­ma.
– Na­ši bi­la­te­ral­ni od­no­si, kao i sa­rad­nja u rje­ša­va­nju re­gi­o­nal­nih pi­ta­nja, pru­ža­ju nam mo­guć­nost da za­jed­no gle­da­mo u bu­duć­nost, is­ta­kao je tur­ski pred­sjed­nik.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, tur­sko-ru­ska po­li­tič­ka, voj­na, tr­go­vin­ska i kul­tur­na sa­rad­nja ja­ča iz da­na u dan.
Er­do­gan je, ta­ko­đe, in­for­mi­sao Pu­ti­na o svo­jim pla­no­vi­ma da, po­sli­je So­či­ja, po­sje­ti Ku­vajt i Ka­tar, na­vo­di ru­ska agen­ci­ja.(RTVRS)

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"