НТО ЦГ
05/05/2021 u 09:27 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Француски новинар специјализованог туристичког магазине борави у Црној Гори

Тематика студијске посјете базирана је на туристичким локалитетима на црногорском приморју и НП Скадарско језеро

У организацији Националне туристичке организације Црне Горе, а уз подршку локалних туристичких организација и туристичке привреде, новинар реномираног француског туристичког магазина “Воyагер Ици & Аиллеурс” (Путујте овдје и другдје) Луцас Лахаргоуе, од 02. до 07. маја, борави у студијској посјети Црној Гори. 

-Тематика студијске посјете базирана је на туристичким локалитетима на црногорском приморју и НП Скадарско језеро. У августу претходне године новинар је у сопственој режији боравио у Црној Гори и том приликом обишао је Будву и Котор, а позитиван утисак који је тада црногорско приморје оставило на њега навело га је да пожели да поново дође и детаљније упозна нашу земљу. Он ће, током посјете, имати прилику да обиђе Ријеку Црнојевића, Вирпазар, Стари Бар, Улцињ, Портонови и Херцег Нови, а своје утиске кроз афирмативни новински чланак пренијеће и читаоцима магазина “Воyагер Ици & Аиллеурс” (Путујте овдје и другдје)- саопштено jе из Националне туристичке организациjе Црне Горе.

НТО ЦГ реализује ову студијску посјету уз подршку локалних туристичких организација Бара, Улциња, Херцег Новог, као и ЈП НПЦГ. Од стране туристичке привреде посјету су подржали хотели Стара Чаршија и ЦУЕ, ризорти Оне&Онлy и Портонови, као и ресторан “Мостина” на Ријеци Црнојевића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:14