Побједници и организатори општинског такмичења рецитатора у Петњици / -Д.Ј.
24/04/2021 u 20:14 h
Д.Ј.Д.Ј.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На општинском такмичењу рецитатора у Петњици најбоље биле Ајша, Амина и Хана

Организатор је побједницима обезбиједио пригодне поклоне и признања, а најбољи рецитатори из Петњице учествоваће и на државној смотри
Општинска смотра рецитатора, осма по реду, окупила је у Центру за културу у Петњици 28 такмичара из средњих и основних школа, који су наступали у три категорије. Према оцјени жирија који су сачињавали професори Самира Растодер, Ирена Ивановић и Изет Еровић, од првог до петог разреда, најбољи утисак оставила је Ајша Латић, ученица Основне школе „Махмут Адровић” из Петњице. Друго мјесто у категорији млађег узраста освојила је Минеа Адровић, ученица основне школе „Савин Бор”, док је трећепласирана била Нејла Латић, ученица Основне школе „Махмут Адровић” из Петњице.
Амина Кочан, ученица Основне школе „Махмут Адровић” понијела је епитет најбоље у категорији средњег узраста. Друго мјесто у овој категорији припало је Аземини Скендеровић, ученици Основне школе из Трпези, док је треће мјесто освојила Алма Адровић, ученица основне школе из Савиног Бора.
У категорији средњошколаца најбоље оцјене добила је Хана Муратовић, док су Шејла Хуремовић и Алмина Личина заузеле друго и треће мјесто.
Такмичење је отворио предсједник општине, Самир Аговић, изражавајући задовољство што је и у вријеме пандемије, уз поштовање прописаних мјера, одржана ова значајна и атрактивна манифестација.
Организатор је побједницима обезбиједио пригодне поклоне и признања, а најбољи рецитатори из Петњице учествоваће и на државној смотри.
Д.Ј.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:29