Вукшић и Абазовић / - Кабинет потпредсједника
12/01/2022 u 11:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Узалудни покушаjи дискредитациjе АНБ, охрабруjем их да наставе са радом у циљу заштите националних интереса Црне Горе

Сарадња АНБ-а са међународним партнерима jе на завидном нивоу, што су потврдили броjни НАТО званичници

Константни напади на Агенциjу за националну безбjедност су посљедица разоткривања броjних афера претходног менџмента те институциjе, саопштио је вицепремијер Дритан Абазовић.

- Политички полусвиjет причама о "српском свиjету" покушава да дискредитуjе службу. Ниjесу им довољне афере коjе су продуковали у претходном периоду, већ и даље желе наносити штету држави Црноj Гори и сектору безбjедности- казао је Абазовић.

Он је додао да је сарадња АНБ-а са међународним партнерима на завидном нивоу, што су потврдили броjни НАТО званичници и остали међународни субjекти са коjима наше службе имаjу перманентну комуникациjу.

- Охрабруjем менаџмент и службенике АНБ да наставе са професионалним радом у циљу заштите националних интереса Црне Горе. Сектор безбjедности до краjа остаjе посвећен реформама, заштити и унапређењу безбjедности грађана Црне Горе- закључио је Дритан Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:03