/ - IVAN PETROVIC-IPE
24/03/2022 u 15:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аеродром Тиват привлачан због сезоне: Све веће интересовање за Подгорицу због low cost компанија

Међународни сајам туризма почео је данас у Београду и траје до 27. марта

Штанд Аеродрома Црне Горе забиљежио је добру посјећеност током првог дана Међународног сајма туризма који се одржава у Београду.

-С обзиром на то да је ово наше прво учешће на престижном сајму који се одржава 43. пут, изузетно смо задовољни интересовањем пословних субјеката али и појединаца којима су цијењене колеге из сектора маркетинга предочиле све могућности и потенцијале Аеродрома Црне Горе-изјавила је портпаролка, Милица Дабановић.

-Наравно, уочи љетње туристичке сезоне, највеће интересовање влада за међународни аеродром у Тивту, али је интересантно да у региону почињу да се препознају могућности међународног аеродрома у Подгорици који је у посљедње вријеме нискобуџетним компанијама повезан са Барселоном, Лондоном и Римом- додала је Дабановић.

У том свјетлу, она је најавила да се кристалише траса којом Аеродроми Црне Горе убудуће треба да се позиционирају у региону.

-Јасно је да имамо изузетну могућност да унаприједимо пословање и да, у садејству са Националном туристичком организацијом и надлежним министарством, ојачамо компанију- закључила је Дабановић.

Међународни сајам туризма почео је данас у Београду и траје до 27. марта.

.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:52