”Лучоноше” са директором школе Момиром Драгићевићем / -к.м.
16/06/2021 u 11:20 h
Ksenija MatovićKsenija Matović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анђела Вучетић ђак генерације, у СМШ "Иван Горан Ковачић" додијељене 23 "Луче"

Дипломом "Луча 1" за одличан успјех из свих наставних предмета окитило се шест матураната, а "Лучом 2" за одличан општи успјех 17 ученика

СМШ "Иван Горан Ковачић" испратила је 257 матураната, од којих је 68 завршило гимназију, 145 стручну школу IV степена и 44 стручну школу III степена. Дипломом "Луча 1" за одличан успјех из свих наставних предмета окитило се шест матураната, а "Лучом 2" за одличан општи успјех 17 ученика. За ђака генерације проглашена је Анђела Вучетић.
За њих је јуче школа припремила пригодне поклоне, а најбоље ђаке поздравио је Момир Драгићевић, директор школе.
- Пандемија је непланирано и неочекивано дуго поремерила ритам живота на који смо навикли, начин рада, устаљене навике. Чувајући своје, и здравље наших ближњих, брзо смо се прилагодили и открили нове начине комунукације, канале протока знања, доказивали и показивали своју хуманост, сучили се са изазовима, показали колико смо реално способни и моћни да остваримо наше циљеве. Један циљ, а то је средњошколско образовање успјешно сте завршили. Потврда вриједности школе су резултати њених ученика и наставника, а школа је на вас поносна, поручио је Драгићевић.
"Лучу 1": Анђела Вучетић, Ања Булајић, Маша Булајић, Ивана Марић, Игор Дакић и Анђела Стојановић.
"Луча 2": Славица Капор, Сара Ковачевић, Исидора Секулић, Гала Рашовић,Ивана Тодоровић, Валентина Ћурић, Ања Петрић, Милан Младеновић, Емилија Милак, Марија Цолић, Катарина Лечић, Марија Башић, Ивана Медић, Ана Стојак, Анђела Жарковић, Радојка Павловић и Миљана Злоковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 10:30