Асим Андрић / - Приватна архива
10/12/2021 u 11:30 h
Драган СтојановићДраган Стојановић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Андрић: Нећемо дозволити да политички реваншизам Владе успори даљи развој Мркојевића

Он истиче да је крајње неозбиљно и некоректно према грађанима што је за најважнији пројекат за Мркојевиће-изградњу пута Свети Иван-Каменички мост-Круте-опредијељено свега 500.000 еура

Предлог буџета Владе Црне Горе и средства опредијељена овим документом за Бар су доказ политичког реваншизма актуелне државне власти према оним локалним срединама у којима власт врше опозиционе партије са државног нивоа. Оваквим односом одлазећа власт „експерата“ показује да се руководи искључиво политичким принципима који ће онемогућити развој оних средина у којима су већ сада свјесни да неће успјети да наметну своју погубну политику и власт какву грађани не заслужују, саопштио је данас Асим Андрић, одборник ДПС-а у СО Бар.

Он истиче да је крајње неозбиљно и некоректно према грађанима што је за најважнији пројекат за Мркојевиће-изградњу пута Свети Иван-Каменички мост-Круте-опредијељено свега 500.000 еура.

-Да и не говоримо о томе да органи државне управе више од десет мјесеци не рјешавају захтјеве Општине Бар који се односе на процјену вриједности непокретности за експропријацију. Међутим без обзира на овакав однос и на отворени политички реваншизам који демонстрирају према овој мјесној заједници и Бару уопште, локална власт неће дозволити да он утиче на даљи развој Бара, већ ћемо наставити да из локалног буџета обезбјеђујемо додатна средства за све оне пројекте који ће унаприједити услове живота наших суграђана. Одговорним односом према вршењу власти на локалном нивоу створили смо претпоставке да из сопствених извора финансирања можемо учестовати и бити подршка овим пројектима. То смо показали и кроз досадашња улагања у локалну путну инфраструктуру која ћемо наставити, подршку пољопривредним произвођачима, младим пољопривредницима, маслинарима који су претрпјели штету због пожара и свим другим субјектима и појединцима којима је помоћ потребна, јер је наша мисија да будемо свакодневно доступни грађанима и свим њиховим потребама-додао је Андрић.

Он истиче да Због оваквог односа не чуди што је од стране грађана ово најгоре оцијењена влада до сада и вјерујем да ће политички субјекти грађанске оријентације препознати важност политичког тренутка, постићи заједнички консензус и скратити мандат актуелној власти, јер свако ко пружи подршку овом концепту власти и владања је саучесник урушавања свих вриједности савремене и грађанске Црне Горе и њеног даљег напретка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:20