Зграда барског Водовода / - фото: Д.С.
04/08/2021 u 12:47 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Апел барског Водовода да се вода троши рационално

Молимо потрошаче да воду за заливање башти и зелених површина, прање тротоара, тераса и аутомобила, пуњење резервоара користе из сопствених бунара или резервоара за кишницу, каже технички директор Водовода

Услед неповољне хидролошке ситуације и повећане потрошње воде, долази до већих поремећаја у водоснабдијевању, нарочито приградских насеља.

Из тог разлога Д.О.О. Водовод и канализација Бар поново упућује апел свим потрошачима да воду троше рационално и савјесно, те намјенски за основне животне и хигијенске потребе, како не би изазвали веће проблеме у функционисању система водоснабдијевања.

- Молимо потрошаче да воду за заливање башти и зелених површина, прање тротоара, тераса и аутомобила, пуњење резервоара, ако је могуће, користе из сопствених бунара или резервоара за кишницу. Ако, ипак, воду за ове намјене користе из градске водоводне мреже, молимо да то буде послије 23 сата. Једино на овај начин можемо избјећи увођење рестриктивних мјера у испоруци воде - поручује технички директор Водовода Алвин Томбаревић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:58