Свети Стефан / - Приватна архива
01/06/2022 u 09:45 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Апел грађана: Држава да се позабави безбједношћу Светог Стефана

Из удружења „НВО Група грађана BU2“ наводе да је евидентан низ прекршених уговорних обавеза закупца плаже на Светом Стефану

Из удружења „НВО Група грађана BU2“ апеловали су на надлежне да спријече трагедију код Светог Стефана, а купачима на најљепшим црногорским плажама омогуће безбједност и поставе бове.

- Док се међународни трибунал бави арбитражним поступком и судбином Светог Стефана, НВО “Група грађана Bu2″ апелује да се надлежни позабаве тренутно најбитнијим проблемима на црногорским купалиштима, а тичу се безбједности свих посјетиоца и купача који удружењу свакодневно достављају фотографије. Евидентно је још једно у низу прекршених уговорних обавеза закупца плаже на Светом Стефану - каже Милица Митровић, додајући да са  морске стране  нису постављене бове  које означавају територијалну границу, и штите купаче од уласка пловила у купалишну зону.

image

Милица Митровић

- Приватна архива

Митровић наводи да из удружења апелују на надлежне да се позабаве безбједношћу.

- Такође, на плажама не постоји спасилац, а ни хигијена није на завидном нивоу. Скипере молимо за макар мало моралне одговорности, а надлежне да спријече трагедију и стану овоме на пут, чиме ћемо и доказати да смо сигурна и одговорна туристичка дестинација - закључује Милица Митровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:26