Granicni prelaz Sukobin / - M.K.
24/06/2022 u 14:08 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Апел премијеру и министру МУП-а из Улциња: Туристима дозволити улазак са изводом из матичне књиге рођених

- Ову одлуку, која је била на снази прошле године, потребно је што прије вратити, јер негативне резултате осјећају туристи у сусједним земљама.Апелујем да се овај захтјев у рекордном року узме у обзир, поручио је предсједник Удружења хотела и апартмана Фуад Луњи

Предсједник Удружења хотела и апартмана општине Улцињ Фуад Луњи затражио је од премијера Дритана Абазовића и министра унутрашњих послова Филипа Аџића да хитно реагују како би се дозволио улазак туристима из сусједних земаљада са изводом из матичне књиге рођених.

- Обраћам вам се у име грађана, привредника и хотелијера са апелом за хитно поступање. Ова акција је у вези са туристичком сезоном која је почела, али се на почетку види да постоје проблеми, које треба што прије ријешити. Проблем је у изводу из матичне књиге рођених за туристе из сусједних земаља. Ову одлуку, која је била на снази прошле године, потребно је што прије вратити, јер негативне резултате осјећају туристи у сусједним земљама. Да се ова одлука врати посебно је потребно и грађанима Улциња, обзиром на то да туристи из сусједних земаља чине већину посјетилаца у ово доба године. Апелујем да се овај захтјев у рекордном року узме у обзир, што је тренутно важније од инспекција које репресивно дјелују у периоду када би било боље да се поступи на неки други начин са истим ефектом - написао је Луњи у писму Абазовићу и Аџићу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:46