/ - FEJSBUK STRANICA ADA BOJANA
09/11/2021 u 20:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Апликација Пријави депонију у општини Улцињ пуштена у рад

Апликацију могу да користе сви грађани и да на овај начин буду у могућности да допринесу ажурности надлежних органа

У оквиру пројекта “Обала Улциња без пластике” удружење Ада Бојана и НВО Green life развили су апликацију под називом “Пријави депонију Улцињ”. Апликација је пуштена у рад, а има могућност да се преко ње пријаве нелегалне депоније на подручју ове општине. 

- Имајући на уму бројне нелегалне депоније које су присутне на овом подручју, посебно у залеђу Велике плаже, реализоване су бројне активности које су имале за циљ да се ово стање промијени. Помоћу апликације, грађани могу да пријаве Комуналној полицији и инспекцији нелегално одлагање отпада на анониман начин. На апликацији се може унијети фотографија и локација депоније- саопштио је из Удружење "Ада Бојана", Саша Чапуновић.

Апликацију могу да користе сви грађани и да на овај начин буду у могућности да допринесу ажурности надлежних органа који ће реаговати на пријаве и дати одговор корисницима апликације. 

Пројекат “Обала Улциња без пластике реализује се од јуна 2020. до септембра 2021. године кроз партнерство невладиних организација НВО Green life, Zero Waste Montenegro, Martin Schneider Јacoby Associatiон, Удружење Ада Бојана, НВО Зелени корак, Регионална развојна агенција Улцињ бизнис асоцијација као и Општина Улцињ, ЈП Морско добро и Комунално предузеће Улцињ. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 05:41