/ - PHOTOGRAPHER: MARKO CIPOVIC
06/11/2021 u 14:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ашанин носилац листе мојковачке УРА

Са централног нивоа за координаторе изборне кампање у Моjковцу су изабрани посланик и потпредсjедник УРА Милош Конатар и политичка директорка Ана Новаковић Ђуровић

На синоћ одржаноj сjедници Општинског одбора Грађанског покрета УРА у Моjковцу, за носиоца листе jе изабран предсjедник одбора мр Иван Ашанин. Са централног нивоа за координаторе изборне кампање у Моjковцу су изабрани посланик и потпредсjедник УРА Милош Конатар и политичка директорка Ана Новаковић Ђуровић. 

Такође, на синоћ одржаноj сjедници jе формиран изборни штаб на чиjем челу се налази Бошко Лакетић, док су координатори за теренску кампању Иван Ашанин, за медиjску Илиjа Станић, за изборни програм Вељко Дедеjић, за "онлајн" кампању Биљана Богавац и за правна питања и припрему изборних активности Љиљана Jокић.

Општински одбор УРА jе синоћ изгласао и изборну листу коjу ће сjутра предати за локалне изборе у Моjковцу. Листу чине људи коjи су препознати по своjоj стручности, знању, искуству, енергиjи и спремности да раде за добробит свих грађана Моjковца. 

Моjковац jе град коjи посjедуjе броjне потенциjале коjи су у предходном времену или уништавани или ниjесу довољно валоризовани, а представници локалне ДПС власти су се углавном бавили тиме како што боље да напуне своjе џепове, како себе да ухљебе на чак и по три, четири посла, док су се при том грађани Моjковца исељавали бjежећи од њихове алавости и тражећи боље мjесто за своjу егзистенциjу.

Позивамо грађане Моjковца да будемо одговорни и да заjедничким снагама збацимо власт ДПС-а у Моjковцу 5. децембра, а да онда да већ од 6. истог мjесеца радимо заjедно на уздизању Моjковца из понора у коjег су га они и гурнули. Може Моjковац!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:49