/ - FOTO: D.S.
23/08/2023 u 13:15 h
D.S.D.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bar: Radnici Komunalnog preduzeća sakupili veliku količinu otpada na plaži iza gOlog brda

Vrijedni radnici Komunalnog predutzeća danas su ručno sakupili velike količine komunalnog otpada i kroz neosvetljeni tunel nosili do tačke prihvata komunalnih vozila

Iz DOO "Komunalne djelatnosti" Bar uputili su apel građanima da otpad nakon boravka na plaži iza tunela Golo Brdo u Sutomoru ne ostavljaju za sobom, i pozvali sve na zajedničku odgovornost i doprinos u očuvanju ljepote naših obala.

- Želimo da obavijestimo građane o važnom pitanju koje se tiče čistoće plaže iza tunela Golo Brdo u Sutomoru. Nažalost, želimo da istaknemo da čišćenje ove plaže, koja nema zakupca, kao i održavanje higijene na njoj, nisu obuhvaćeni postojećim ugovorom koji imamo sa Javnim preduzećem za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore. Pozivamo sve na zajedničku odgovornost i doprinos u očuvanju ljepote naših obala. Takođe, apelujemo na sve kupače i turiste da svoj otpad nakon boravka na plaži ne ostavljaju za sobom. Takvo ponašanje ne samo da utiče na čistoću plaže, već i na našu okolinu u cjelini„, kazali su iz ovog preduzeća.

Vrijedni radnici Komunalnog predutzeća danas su ručno sakupili velike količine komunalnog otpada i kroz neosvetljeni tunel nosili do tačke prihvata komunalnih vozila.

- Neka ovo bude poziv svima nama da budemo svjesni posljedica svog ponašanja i da ga prilagodimo u cilju očuvanja našeg okruženja- saopštili  su iz Komunalnog preduzeća.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 05:03