Рампа на шеталишту / - фото: Д.С.
14/11/2021 u 12:26 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Барско шеталиште обезбијеђено рампом

Иако је на овом дијелу саобраћајном сигнализацијом јасно назначена забрана кретања моторних возила, неријетко су се могли видјети аутомобили и мотори како пролазе поред пјешака

Шеталиште у Бару коначно је од недавно обезбијеђено рампом за возила, која је постављена поред главног градског стадиона. Овим потезом у многоме ће бити обезбијеђена сигурност пјешака.

Иако је на овом дијелу саобраћајном сигнализацијом јасно назначена забрана кретања моторних возила, неријетко су се могли видјети аутомобили и мотори како пролазе поред пјешака. Осим њих, у посљедње вријеме велики проблем представљају и електрични тротинети.

Нажалост, мјештани и туристи се годинама питају да ли је ово шеталиште, паркинг или пут. Вожње дању и ноћу тик поред плаже, што приватних што возила за разна снабдјевања, угрожавају живот најмлађих купача, а њихове родитеље излажу свакодневном стресу без потребе, и умјесто да уживају на плажи, сви само напето гледају да неко од дјеце не настрада док рецимо пређе улицу да купи сладолед.

Подсјетимо, прије десетак дана на Шеталишту краља Николе, недалеко од тениских терена, повријеђени су мајка и једногодишње дијете. На срећу, и мајка и дијете прошли су са лакшим повредама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 13:09