Са промоције покрета ”Беране сад” / -Д. Јововић
09/03/2022 u 12:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беране сад: Став Бранке Бошњак је најбољи доказ ДФ манипулације

Нека прво Медојевић објасни грађанима Берана откуд толика случајност да увијек неко са његове листе иступи противно изборне воље, и претрчи у наручје ДПС-а, попут Јоковића и Џаковића, наводе из Покрета

Ревидирана изјава посланице ДФ-а Бранке Бошњак, у којој данас позива свог колегу Страхињу Булајића да закаже Скупштину, говори колико су биле бесмислене и неутемељене јучерашње инсинуације Небојше Медојевића на рачун покрета Беране сад. 

- Док Медојевић и остали функционери ДФ-а познати по активностима за рушење 42. Владе Црне Горе, у другима траже издајнике за неуставни експеримент Владе који ће контролисати Мило Ђукановић, управо из њихових редова се већ увелико ради на делегитимисању Булајића, којег су представили као заштитника изборне воље грађана - наводи се у саопштењу.

Стога, наводе, нека уставотворац и професионални политичар Небојша Медојевић, не брине за покрет Беране сад, јер "не планирамо ићи политичким путем којим су закорачили Медојевићеви посланици и одборници".

- Нека прво Медојевић објасни грађанима Берана откуд толика случајност да увијек неко са његове листе иступи противно изборне воље, и претрчи у наручје ДПС-а, попут Јоковића и Џаковића. Уосталом, боље упућену јавност то више и не чуди  - наводе из Покрета.

Истичу да што је год бранио и заступао господин Медојевић са његовим колегама из ДФ-а било је кратког рока.

- Једино је успио да сруши прву демократску владу, али ни за то није био политички способан да изведе до краја, па су му формалну помоћ пружили стари и нови сателити ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:37