Radomir Novaković Cakan / - FOTO: BIRAM BAR
25/04/2023 u 15:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Biram Bar: Koliko košta koncert zakazan za 21. maj u Baru

Predsjednik partije Biram Bar – Biram Crnu Goru je kazao da očekuje od TO Bara ali i predsjednika Opštine da sve ugovore o ovom koncertu u najbržem mogućem roku daju na uvid svim građanima Bara, navode u saopštenju

Na današnjoj sjednici SO Bar odborničko pitanje u ime Biram Bar – Biram Crnu Goru postavio je predsjednik partije Radomir Novaković Cakan, a ono se odnosi na predstojeći koncert Zdravka Čolića u Baru zakazan za 21. maj, povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, saopštili su iz ove partije.

Da bude svima jasno – mi nismo protiv ovog koncerta. Većina članova naše partije će, kao i uvijek, biti sa građanima Bara. Poznajući ih – neki on njih će biti među najglasnijima u pjevanju sa našim proslavljenim umjetnikom, izjavio je Novaković i dodao: "Poučeni negativnim iskustvom oko koncerta Dina Merlina, želimo da građani Bara ovoga puta unaprijed tačno znaju u cent, šta je, koliko i kome plaćeno za ovaj događaj. U krajnjem slučaju, to su pare građana Bara i oni moraju da znaju kako se troše".

Zdravko Čolić 21. maja pjevaće u Baru

Predsjednik partije Biram Bar – Biram Crnu Goru je kazao da očekuje od Turističke organizacije Bara ali i predsjednika Opštine da sve ugovore o ovom koncertu u najbržem mogućem roku daju na uvid svim građanima Bara, a ne samo odbornicima, zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 21:01