/ Фото Бирам Бар
25/01/2022 u 16:42 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бирам Бар: Проблеме рјешавамо са грађанима

Из странке Бирам Бар - Бирам Црну Гору очекују да ће све странке подржати ову иницијативу и допринијети да становници Мркојевића и Чања живе без прашине, у чистој средини

Поводом проблема око каменолома у Мркојевићима и Чању Бирам Бар - Бирам Црну Гору је заједно са грађанима покренула иницијативу за одржавање сједице СО Бар на којој би се расправљало о овим проблемима. Сједница СО Бар је мјесто на коме ће сви одборници моћи да покажу да ли слушају упутства својих централа из Подгорице или мисле на своје суграђане.

Ћазим Алковић, политички директор Бирам Бар – Бирам Црну Гору је рекао: “Како се у задње предизборно вријеме сви декларативно боре за Мркојевиће очекујемо да ће на сједници Скупштине општине сви бити јединствени и да ће сви дићи руку ПРОТИВ каменолома у Мркојевићима. Сигуран сам да ће и Влада која је потписала уговор о концесији другачије гледати на јединствену подршку мјештанима Горане и да ће схватити да би каменолом уништио и онемогућио живот у Горани, те да ће наћи рјешење да обештети концесионара, а мјештанима врати спокој живота на селу.”

Борис Зец, истакнути туристички радник из Чања који је уједно и члан Савјета младих Бирам Бар је истакао:

- Странка Бирам Бар - Бирам Црну Гору окупља Баране, а посебну подршку је имала на прошлим изборима у Чању. То нас обавезује да будемо са својим комшијама и да им пружимо подршку. Бирам Бар нема хипотеку из претходног периода око одобравања ове концесије, нема ни пословну обавезу према концесионару, а још мање чека „сигнал“ из Подгорице. Ми смо спремни да се боримо да се у складу са законом нађе рјешење да Чањ остане чист, а концесионар не буде оштећен.

Из странке Бирам Бар - Бирам Црну Гору очекују да ће све странке подржати ову иницијативу и допринијети да становници Мркојевића и Чања живе без прашине, у чистој средини.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:13