Са састанка у Сутомору / - Д. Стојановић
11/06/2021 u 10:25 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бирам Бар у Сутомору: Потребан једнак развој општине

На састанку се говорило о проблемима који муче грађане, а посебно о легализацији, лошем раду јавних предузећа као и предстојећој туристичкој сезони. Акценат је дат на проблеме везане за ново шеталиште

Настављајући са унапређењем свог рада, а у складу са ставом утврђеним још при оснивању да ће бити ближе грађанима, Бирам Црну Гору је синоћ, послије недавног састанка координатора Шушањ, одржала и састанак координатора у Сутомору.

На састанку се говорило о проблемима који муче грађане, а посебно о легализацији, лошем раду јавних предузећа као и предстојећој туристичкој сезони. Акценат је дат на проблеме везане за ново шеталиште.

Састанком је предсједавао предсједник МО Сутоморе и шеф изборног штаба Стево Новаковић, а поред њега присутни су били и чланови Предсједништва партије Љубиша Тадић и предсједник општинског одбора Љубомир Вукославчевић.

Предсједница СО Бар Милена Божовић је рекла да ће се са мјеста на коме се налази борити за једнак развој свих дјелова Бара, али и да ће, као неко ко живи у Сутомору, бити свакодневно на услузи својим комшијама.

Стево Новаковић, потпредсједник општине, нагласио је да само отвореним разговорима са грађанима- у којима ћемо рећи једни другима искрено шта мислимо, можемо Сутоморе и Бар повести напријед. Он је посебно нагласио значај ове туристичке сезоне и незадовољство туристичких радника оним што је до сада урађено по том питању.

- Грађани Сутомора данас за комшију имају предсједницу СО Бар Милену Божовић, али и потпредсједника општине Стева Новаковића. То им даје наду али и могућност да се неки од вишегодишњих проблема коначно почну рјешавати на задовољство свих - истакао је Радомир Новаковић Цакан, предсједник Бирам Црну Гору.

На састанку је такође било говора и о изборној спремности овог МО и истакнуто је како је атомосфера побједничка и да се у Сутомору очекују одлични резултати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:59