Малишани обрадовани новогодишњим пакетићима / - фото: МИЛОВАН НОВОВИЋ
30/12/2021 u 15:00 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бјелопољски општински црвени крст обрадовао преко 700 малишана новогодишњим поклон пакетићима

Секретар општинског Црвеног крста Зоран Рудић је казао да ће Црвени крст и у години која предстоји, наставити да ради на питањима која су од значаја за наше најмлађе становнике

Волонтери и запослени општинског Црвеног крста у Бијелом Пољу су протеклих пар дана подијелили  новогодишње поклон пакетиће за преко 700 наших најмлађих становника општине.

Из сопштвених средстава, уз помоћ донатора као и суграђана који су нам се прикључили, донирали смо новогодишње поклон пакетиће и успјели да обрадујемо велики број малишана и надам се уљепшамо им предстојеће празнике - казао је секретар општинског Црвеног крста Зоран Рудић.

image

Малишани обрадовани новогодишњим пакетићима

- фото: МИЛОВАН НОВОВИЋ

Он је додао да поред установа којима традиционално донирају новогодишње поклон пакетиће, као што су Центар за дјецу и младе са сметњама у развоју "Тиса", Мала групна заједница, Удружење родитеља "Оаза", одјелењу Основне школе "Душан Кораћ" гдје бораве дјеца са сметњама у развоју, ове године су велики број новогодишњих пакетића уручили дјеци на руралном подрчју општине.

- Наши запослени и волонтери обрадовали су малишане РЕ популације, али и велики број малишана из руралног подручја као што су најмлађи из Основних школа "Младост" - Кање, "Шукрија Међедовић" - Годијево, "Вук Караџић" - Бистрица, "9 Мај" - Сутиван, "Милован Јелић" - Павино Поље, "Ристо Ратковић" - подручно одјељење Припчићи" - додао је Рудић.

Он је казао да ће Црвени крст и у години која предстоји, наставити да ради на питањима која су од значаја за наше најмлађе становнике, те ће у сарадњи са партнерима бити активније укључени у опремању школа рачунарском опремом, које је коронавирус зауставио, а на којем је општински Црвени крст активно радио до појаве вируса.

Из општинског Црвеног крста су казали да почетком наредне године очекују донацију школског прибора која ће бити уручена почетком године, а уједно су се захвалили свим малишанима као и руководству школа на топлом пријему и богатом програму коју су спремили за волонтере и запослене.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 04:11