/ Bokeški forum
26/07/2023 u 12:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bokeški forum: Naše učešće u koaliciji u Tivtu pred linijom pucanja

Stvari se ne mogu dalje gurati pod tepih, niti prihvatamo "ideju" kolektivne odgovornosti, saopštili su iz Bokeškog foruma

Nedostatak u komunikaciji, odsustvo zdravog dijaloga, želja za samopromocijom i međusobno nerazumijevanje karakteristika su dosadašnjeg funkcionisanja lokalne samouprave, aopštili su iz Bokeškog foruma.

- Bokeški forum nekoliko puta do sada pokušao je da inicira razgovore, kako bi se nivelisali uticaji sa strane, i kako bi zdrav razum prevladao. Međutim, čini nam se da se igramo "gluvih telefona" i da odsustvo energije zbog kojih smo valjda i dobili povjerenje građana prevladava - navodi se u saopštenju.

Iz Bokeškog foruma su naveli da sve ima svoju "crvenu liniju i tačku pucanja" pa tako i njihovo strpljenje da se konačno krene u realizaciju određenih projekata.

- A za tako nešto potreban je dijalog kojeg u Tivtu nema. Što se Bokeškog foruma tiče, ozbiljno smo dovedeni blizu linije poslije koje naše učešće u koaliciji neće biti moguće. Stvari se ne mogu dalje gurati pod tepih, niti prihvatamo "ideju" kolektivne odgovornosti - saopštili su iz Bokeškog foruma.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:18