Међународни мјесец борбе против меланома / - фото: Д.С.
18/05/2022 u 10:30 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Болница Бар: Бесплатни прегледи младежа на компјутеризованом дерматоскопу

Прегледи ће бити у четвртак од 9 до 13 часова у просторијама Дерматовенеролошке амбуланте ЈЗУ Општа болница „Блажо Јошов Орландић“, а за овај преглед није потребан упут, само здравствена књижица

Поводом традиционалног обиљежавања маја као међународног мјесеца борбе против меланома, из Опште болнице Бар саопштили су да ће др Биљана Раичевић, спец. дерматовенеролог, у четвртак, 19. маја, вршити прегледе на компјутеризованом дерматоскопу.

-Прегледи ће бити од 9 до 13 часова у просторијама Дерматовенеролошке амбуланте ЈЗУ Општа болница „Блажо Јошов Орландић“, а за овај преглед није потребан упут, већ само здравствена књижица-наводе из Опште болнице Бар.

-Како су већ почели топлији и сунчани дани, савјетујемо становнике Општина Бар, Улцињ и Будва, као и остале грађане Црне Горе да буду одговорни према свом здрављу и да врше самопреглед коже једном мјесечно, а преглед цијеле коже од стране дерматовенеролога једном годишње или чешће, у случају промјена које се мијењају. Искористите прилику да провјерите стање својих младежа-поручио је др Игор Каришик, директор Опште болнице Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:53