Брчвак обишао избјеглице из Украјине / - фото: Милован Нововић
25/04/2022 u 20:53 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брчвак обишао избјеглице из Украјине у Бијелом Пољу и уручио им ваучер од по 200 еура

Хајриз Хачко Брчвак је за 33 избјеглице обезбиједио и седмодневни боравак на мору у његовом хотелу Вила Монегро у Бару, као и превоз за одлазак и повратак на релацији Бијело Поље - Бар

Успјешни предузетник и познати хуманиста Бјелопољац Хајриз Хачко Брчвак, данас је са својим сарадницима, и са Ернадом Суљевићем, потпредсједником Општине Бијело Поље, обишао 33 избјеглице из Украјине, које су смјештене у Хотелу ,,Бијела Рада'' и уручио вриједне донације.

Том приликом је у разговору са избјеглицама у присуству Суада Пилица, директора хотела и Алена Шабановића, менаџера ресторана "Зое лонџ бар", донирао избјеглицама појединачно по ваучере од 200 еура за гардеробу. Такође и помоћ од 5000 еура за исхрану у хотелу.

Хајриз Хачко Брчвак је за 33 избјеглице обезбиједио и седмодневни боравак на мору у његовом хотелу Вила Монегро у Бару, као и превоз за одлазак и повратак на релацији Бијело Поље - Бар.Обећао је и даљу помоћ избјеглицама у завиности од времена њиховог боравка у Бијелом Пољу.

Украјинске избјеглице су се зхвалиле на вриједним донацијама хуманисти Хачку Брчваку, посебно су исказали захвалност због своје дјеце што им је омогућио одлазак на море и боравак у његовом хотелу.

Брчвака су упознали да им је боравак у Хотелу Бијела Рада одличан и још једном се захвалили власнику и директору хотела, што су им омогућили добре услове.

Суад Пилица се у име хотела захвалио Хачку Брчваку на донацији и упознао избјеглице да је он велики хуманиста, који је у вријеме короне уручио вриједне донације Црној Гори и свим грађанима којима је помоћ потребна.Подсјећамо, Брчвак је познат по томе да помаже својим земљацима и да се одазива на помоћ у виду донација.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 16:57