/ - фото: ОПШТИНА БУДВА
18/02/2022 u 18:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Царевић угостио редитеља Горана Радовановића

Филм ће вечерас у 20 сати бити приказан у биоскопу „Кадмус Синеплекс“

Горан Радовановић редитељ Дугометражног документарног филма „Чекајући Хандкеа“ боравио је данас у посјети предсједнику Општине Будва Марку Царевићу.

Предсједник Општине Будва Марко Царевић је истакао задовољство што се балканска предпремијера филма култног режисера одржава баш у Будви и истакао важност поруке коју Радовановићев филм шаље .

- Велико ми је задовољство што је господин Радовановић данас гост грађана Будве и мој гост и дугујемо му велику захвалност на његовом раду како би сачувао све оно што је вриједно нашем народу", казао је том приликом предсједник Општине Будва Марко Царевић.

Радовановић је истакао да му је велика част бити гост предсједника Марка Царевића, а да је задовољство обострано потврдио је и предсједник Општине Будва Марко Царевић .

- Веома сам срећан што сам у Будви, ја сам овдје и започео своју каријеру прије 30 година. Будва је архетип најбоље комуникације Београда и Црне Горе, пуна је културних догађања, туризма, љубави - закључио је редитељ Горан Радовановић

Филм ће вечерас у 20 сати бити приказан у биоскопу „Кадмус Синеплекс“ – сала бр 2, у организацији НВО Драмски студио Будва и „Кадмус Синеплекс“-а. Документарац “Чекајући Хандкеа” говори о животу наших људи у енклави у Великој Хочи поред Призрена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:58