Дворски трг на Цетињу / - Dan
05/12/2023 u 10:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Cetinje: “Novogodišnja priča u Prijestonici”

Bazar na Dvorskom trgu biće otvoren u subotu koncertom Nataše Bekvalac

Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija (TO) i Centar za kulturu predstavljaju program bazara “Novogodišnja priča u Prijestonici”, koji se i ove godine održava na Dvorskom trgu od 9. decembra do 8. januara.

Svečano otvaranje programa sa brojnim iznenađenjima biće upriličeno u subotu, 09. decembra, a glavni dio večeri biće koncert muzičke zvijezde Nataše Bekvalac koji će početi u 20 časova.

Tokom 30 dana trajanja manifestacije, na Dvorskom trgu će nastupiti i brojne druge regionalne muzičke zvijezde: Tropico band (15. decembar), Dženan Lončarević (16. decembar), Džejla Ramović (22. decembar), Tap 011 (23. decembar), Peđa Jovanović (29. decembar), Perper (5. januar), Petar Grašo (7. januar), kao i brojni drugi muzički izvođači i DJ-evi.

- Pripremili smo i bogat dječiji sadržaj: radionice, predstave, druženja sa animatorima i maskotama, kako bismo upotpunili prazničnu ponudu, a ovaj dio programa će se održavati na Balšića pazaru koji se za ovu priliku posebno dekoriše za naše najmlađe posjetioce - navode iz Kabineta gradonačelnika Prijestonice Cetinja. 

Po uzoru na prošlogodišnji bazar koji je nadmašio sva naša očekivanja, na Dvorskom trgu su postavljene montažne kućice prodajnog karaktera, kako bi svi posjetioci mogli da uživaju u ukusnoj hrani, napicima i kupovini suvenira i novogodišnjih ukrasa.

Posebnu čaroliju novogodišnjoj atmosferi i ove godine donijeće besplatno klizalište, koje se postavlja na trgu koji će u predstojećem periodu biti centar prazničnog raspoloženja, poručuju iz kabineta gradonačelnika Nikole Đuričkovića. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. jun 2024 07:16