/ фото Дан
22/06/2021 u 14:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цетиње: Радове у Мојковачкој улици не завршавају три године

Реконструкција улице, како нам је речено, ствара свакодневне проблеме грађанима Цетиња, а наводно се крај радова очекује у скоријем периоду

Цетињани готово три године чекају на реконструкцију Мојковачке улице. Како је речено за портал "Дан" из Општине тога града, радови касне и због капиталног буџета чије усвајање је било проблематично и проблема који се тичу пројектантских ствари.

Реконструкција улице, како нам је речено, ствара свакодневне проблеме грађанима Цетиња, а наводно се крај радова очекује у скоријем периоду.

Реконструкција Мојковачке улице на Цетињу започета је још у јулу 2019. године са предвиђеним роком завршетка од 90 дана.

Почетком године, фебруар мјесец, из СДП-а Милена Jовановић казала jе да се у саму реализациjу кренуло без риjешених имовинско-правних односа. Тада је додала да градске власти додатно троше 60.000 еура на привремени асфалт.

- Питање за надлежне, да ли грађани Цетиња заслужују да не могу користити, или могу на сопствену одговорност за себе, своју дјецу, али и аутомобиле, једну од најдужих и најпрометнијих улица града? Да ли треба да буду окружени рупама, каналима, земљом, муљем, локвама? Да ли треба да су у безброј ситуација лишени струје, воде и интернета у доба пандемије, онлине учења, рада, па и дружења. Зар не мислите да Цетињани надомак Историјског језгра Пријестонице Црне Горе заслужују да са асфалта улазе у своје домове? Кад и ко ће сносити одговорност за пробијање рокова, малтретирање грађана и неодговорно понашане и управљање- саопштила је раније Јовановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:49