/ - ФОТО: М.Н.
12/12/2021 u 21:32 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Четири операције једине на сјеверу

Наставак сарадње између Oпште болнице Бијело Поље и Института за ортопедију Бањица

У бјелопољској Општој болници је 11. и 12. децембра гостовао Проф. др Влада Стевановић са Института за ортопедију Бањица. У сарадњи са бјелопољским ортопедима др Драгутином Цимбаљевићем и др Давором Булатовићем урађене су четири операције из области ортопедије и трауматологије. 

-Наиме, одрађене су реконструкције предњих укрштених веза кољена. Ово је наставак добре сарадње између наше установе и Института за ортпедију Бањица прекинуте због пандемије цоронавирусом.Сви оперисани пацијенти се успјешно опорављају-казао је др Кенан Еровић, директор Опште болнице у Бијелом Пољу.

Сарадња ће се наставити и у будућности са проширењем спектра оперативних поступака из области ортопедије како за наше тако и за регионалне осигуранике-каже Еровић, додајући се ова врста операција на сјеверу Црне Горе ради само у бјелопољској здравственој установи.

-Руководство Опште болнице као и љекари изражавају задовољство наставком сарадње а на радост пацијената. Свакодно тежимо на унапређењу услуга како из хируршких тако и осталих грана медицине у нашој установи, поручују из менаџмента Болнице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:52