Хуманитарна акција у Бијелом Пољу / - фото: Милован Нововић
04/06/2021 u 12:32 h
Милован НововићМилован Нововић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Данас у Бијелом Пољу акција Црвеног крста

На основу социјалне анамнезе, имамо прилику да видимо који вид помоћи је суграђанима потребан, те на основу тога реагујемо и опредијелимо помоћ, казао је Рудић

Хуманитарна помоћ у виду хране и хигијене, која је обезбијеђена у сарадњи са локалном самоуправом и Црвеним крстом Црне Горе, уручена је данас посредством општинског бјелопољског Црвеног крста за тридесет породица са територије бјелопољске општине.

– Помоћ у виду пакета хране и хигијене, добили су суграђани који су се по први пут обратили Црвеном крсту за овај вид помоћи. Општински Црвени крст је у протеклом периоду показао да у сарадњи, са локалном самоуправом, Црвеним крстом Црне Горе води одговорну социјану политику, реализујући активности везане за хуманитарно дјеловање, бринући о свим оним суграђанима којима је овакав и сличан вид помоћи потребан. На основу социјалне анамнезе, имамо прилику да видимо који вид помоћи је суграђанима потребан, те на основу тога реагујемо и опредијелимо помоћ – казао је Зоран Рудић, секретар Општинске организације Црвеног крста Бијело Поље.

– Црвени крст и локална самоуправа, континуирано ће спровотити активности на ублажавању последица коронавируса за све категорије становништва, активно спроводити програме који су намијењени побољшану услова живота, како би заједнички на квалитетан начин одговорили на све захтјеве суграђана – додао је он.

– Брига и заштита рањивих категорија становништва, кроз јачање социјалне сигурности, биће у нашем заједничком фокусу и у наредном периоду, како би квалитетно одговорили на све изазове са којима се сусрећемо – закључио је Рудић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 06:13