Са састанка / - Општина Тузи
26/11/2021 u 18:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Делегација Албаније посјетила Тузи

Општину Тузи jе данас посjетио градоначелник Тиране Ерион Вељиаj заjедно са амбасадором Амбасаде Републике Албаниjе у Црноj Гори, Риди Куртезиjем, Генералном директорицом финансиjа у Општини Тирана, Jонида Хаљиљи, Директором за медиjе и комуникациjу у Општини Тирана Денисом Дедаj као и Извршном директорицом Заjеднице албанских општина у региону Андриола Камбо

Општину Тузи jе данас посjетио градоначелник Тиране Ерион Вељиаj заjедно са амбасадором Амбасаде Републике Албаниjе у Црноj Гори, Риди Куртезиjем, Генералном директорицом финансиjа у Општини Тирана, Jонида Хаљиљи, Директором за медиjе и комуникациjу у Општини Тирана Денисом Дедаj као и Извршном директорицом Заjеднице албанских општина у региону Андриола Камбо.

Градоначелник Тиране дочекан jе од стране предсjедника Општине Тузи Ника Ђељошаjа и других представника општине. На овом првом званичном састанку, између осталог, разговарано jе о конкретним темама коjе утичу на заjедничке међуинституционалне проjекте.

Предсjедник Ђељошаj се захвалио градоначелнику, његовом старом приjатељу, Вељиаjу, на посjети, као и на континуираноj подршци коjу општина Тирана даjе општини Тузи од њеног оснивања.

С друге стране, Вељиаj jе честитао предсjеднику Ђељошаjу на развоjу и трансформациjи града. Он jе такође изразио спремност да у блискоj будућности суфинансира инфраструктурне проjекте као што jе изградња трга, парка или књижаре, у зависности од предлога његовог старог приjатеља, предсjедника Ђељошаjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:53