Веско Делић испред зграде Општине, гдје ће бити домаћин / фото: М.Н.
25/01/2022 u 13:40 h
Ivona DrobnjakIvona Drobnjak
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Делић: Близу смо коначног договора у Мојковцу

Остаје простор да се у нијансама договарамо и даље, с тим што је сједница на којој ће бити изабран предсједник општине заказана за 1. фебруар, казао је Делић за "Дан"

Сједница Скупштине општине (СО) Мојковац на којој ће бити изабран предсједник те општине биће одржана 1. фебруара, сазнаје "Дан". На ту функцију највјероватније ће бити изабран носилац изборне листе коалиције "За будућност Мојковца" Веско Делић. То је резултат досадашњих преговора те коалиције, Демократа, ГП УРА и коалиције "Не дамо Мојковац", који ће чинити власт у Мојковцу наредне четири године.

– Ствари које се тичу формирања власти углавном су договорене. Остаје простор да се у нијансама договарамо и даље, с тим што је сједница на којој ће бити изабран предсједник општине заказана за 1. фебруар – казао је Делић за "Дан".

Истакао је да је мање битно шта он очекује, али да грађани очекују бољитак.

– Мање је битно шта ја очекујем, а оно што грађани Мојковца очекују је да након сједнице кренемо да радимо на добробит свих. Вјерујем да се Мојковцу отвара нова перспектива – рекао је Делић.

Kако је раније објављивано, према досадашњим резултатима договора између конституената нове власти, потпредсједници општине биће из коалиције "Не дамо Мојковац" и ГП УРА.

Kонститутивна сједница СО Мојковац одржана је 5. јануара, а за предсједника је изабран Марко Јанкетић из Демократа.

Демократска партија социјалиста (ДПС) је на последњим изборима након 16 година изгубила власт у Мојковцу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:47