Ник Ђељошај / - Архива
04/08/2021 u 12:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђељошај: Потврђено да ДПС Тузи подржава узурпацију општинске имовине

Нека буде јасно свакоме да поштујући закон, срушићемо све објекте који су изграђени на општинском земљишту и вратити на заједничко коришћење грађанима Малесије, истиче он

Предсједник општине Тузи Ник Ђељошај, саопштио је да је општински одбор ДПС-а у Тузима, на челу са предсједником одбора Мирзом Пепићем, спријечио данас локалне органе у обављању службене радње.

-Инспекцијски органи и остале службе општине су доњеле рјешење о уклањању ограде, које је физицко лице оградило и узурпирало општинско земљиште. Данас се потврдило да ДПС Тузи подржава узурпацију општинске имовине, како би својим фукционерима омогућили богатство, узурпацију и одузимање заједничке имовине свих грађана наше општине. навео је Ђељошај.

Како је додао, њихово вријеме за те незаконске и нељудске радње је прошло.

-Нека буде јасно свакоме да поштујући закон, срушићемо све објекте који су изграђени на општинском земљишту и вратити на заједничко коришћење грађанима Малесије. Ми смо хтјели да се људски договоримо са вама, али ви нисте хтјели, тако да веома брзо ће те осјетити руку правде и закона, а све виновнике спрјечавања у вршењу службене радње ћемо процесуирати- поручује Ђељошај.

Како истиче, неће дозволити крађу општинског добра.

-Према никоме лично, али одговорно и савјесно, како ме закон обавезује штитићу имовину и заједничко добро свих грађана општине Тузи, а поготово од узурпатора-закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:10