/ фото: Демократе Бар
28/06/2021 u 13:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Барским општинарима пуна уста елитног туризма, а данима не празне контејнере

Мјештани поручују и моле да се оваква брука под хитно заустави и позивају надлежне да бар потпуно уклоне контејнере како се не би даље брукали пред страним туристима, навеле су Демократе

Демократе Бар саопштиле су да је почела нова сезона, али стари проблеми када је подручје Вирпазара и Црмнице у питању. Како су навели, гомиле смећа доминирају и овог љета на подручју које је једно од најљепших не само у Бару, већ и у Црној Гори.

- Међутим, умјесто да се поносимо, пред туристима нам не преостаје ништа друго осим да се стидимо. Препуни контејнери и непријатни мириси већ данима "красе" ове крајолике, док надлежни, у овом случају барско доо Комунално предузеће, намјерно или ненамјерно заобилази ово барско подручје- наводе из те партије.

Поручуј а да је још увјек барско, потврдили су им бројни мјештани, који им се јављају постављајући питање каква је то Општина која на овај начин води рачуна о својим суграђанима и природи и какве су то службе које данима не желе да испразне контејнере пуне смећа.

image
фото: Демократе Бар

- Мјештани поручују и моле да се оваква брука под хитно заустави и позивају надлежне да бар потпуно уклоне контејнере како се не би даље брукали пред страним туристима. Подсјећамо да се управо прије пар дана на скупштинском засиједању у барском парламенту расправљало о раду комуналног предузећа и да је исти добио подршку актуелне коалиције. навеле су Демократе.

Да су међутим, како тврде, којим случајем мјештани Вирпазара и Црмнице могли гласати, унапријед знају какву би оцјену овом предузећу дали.

- Овако, надлежнима у Општини пуна уста елитног туризма, а данима нијесу у стању да испразне пар контејнера, као да Вирпазар и Црмница нијесу наши, барски- порчиле су Демократе Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:04