/ - фото: Демократе Бар
16/08/2021 u 16:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Општини Бар и јавним предузећима за све проблеме криви грађани

Тако је је барски водовод у свом посљедњем реаговању дијелом за проблеме водоснабдијевања у Шушњу, као кривца индентификовао грађане који нијесу своје објекте градили у складу са законом, наводе они

Општински одбор Демократа Бар саопштио је да је очигледно да усљед сопствене "неспособности да рјешавају нагомилане проблеме, Општина Бар односно Барски водовод (ДПС), Комунално предузеће (СД) и Комунална полиција (ДПС) једини излаз виде у сваљивању кривице на грађане Бара".

- Тако је је барски водовод у свом посљедњем реаговању дијелом за проблеме водоснабдијевања у Шушњу, као кривца индентификовао грађане који нијесу своје објекте градили у складу са законом, а дијелом због немања слуха за рационализацијом и штедњом. Прво све и да је тачно, градњу таквих објеката је неко морао дозволити, а подсјећамо да је у Бару у последњих 30 година на власти једна иста партија која сада и руководи барским водоводом. И друго, зар није помало лицемјерно тражити од грађана да штеде, након прошлонедељне свечаности на Великом Пијеску гдје се вода са новоизграђеног хидранта трошила немилице у присуству званичника из водовода који сада позивају на штедњу- наводе саопштењем.

Иста ствар је и са, како истичу, Комуналним предузећем.

- Гдје су кривци за њихову неефикасност и купање у смећу, погађате, поново грађани. Комунална полиција се већ неко вријеме не мијеша у свој посао, па су вјероватно и њима за комунални хаос који влада у нашем граду, вјероватно једини кривци грађани. Криви вам грађани што не штеде воду. Криви вам грађани што несавјесно бацају смеће. Криви вам грађани што се несавјесно паркирају. Дакле по вама, за све проблеме криви су грађани, а не ваша безидејност, неспособност и селективност коју на сваком кораку испољавате- поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:24