Демократе Бар / - Демократе
25/06/2021 u 20:30 h
ДанДан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Власт у Бару броjи дане до званичног политичког нокаута

Преседан, како са почетком и завршетком 25. сjеднице, а да 24. ниjе завршена, тако и са непостоjањем кворума током ове данашње, показуjу да актуелна коалициjа незаустављиво иде у сусрет сигурном изборном поразу, поручују барске Демократе

Jучерашњи почетак и данашњи завршетак 25. сjеднице Скупштине општине Бар на наjбољи jе начин приказао актуелно стање на политичкоj сцени у граду Бару, наводи се у саопштењу клуба одборника Демократа Бар.

– Када пет одборника опозициjе аргументима, констатациjама и дискусиjама политички нокаутираjу 27 одборника власти у Бару, ствар jе онда потпуно jасна, власт jе већ поражена и броjи посљедње дане пред званични политички нокаут, коjи ће им приредити грађани на локалним изборима. Дубоко посвађани и подиjељени међу собом, у свом том магновењу страха и панике, због скорог губитка власти, одборници коалициjе су се на данашњем засиjедању окомили чак и на локалног jавног емитера, критикуjући извjештаj коjи jе одборницима достављен – наводи се у саопштењу.

Демократе истичу нериjетко, у скупштинскоj сали било jе и „ниских удараца” од стране актуелне већине, личних квалификациjа и истраживања родослова, али све то ниjе могло пореметити дjеловање барске опозициjе и одборничког Клуба Демократа, коjи jе у два дана, два пута политички нокаутирао много броjниjег противника од себе.

– Поjедини директори предузећа чиjи су извjештаjи били на дневном реду, очигледно поистовjећуjући себе са самим предузећем али и политиком партиjа коjоj припадаjу, на добронамjерну критику и сугестиjе одборника реаговали су несвакидашње, непримjерено и краjнjе лично, унижаваjући саму функциjу одборника. Преседан, како са почетком и завршетком 25. сjеднице, а да 24. ниjе завршена, тако и са непостоjањем кворума током ове данашње, показуjу да актуелна коалициjа незаустављиво иде у сусрет сигурном изборном поразу – поручују барске Демократе.

Демократе наjвише жале што грађани ниjесу у прилици да путем тв екрана испрате скупштинска дешавања, даjу оцjену и приjе свега виде ко их све представља и коме су дали подршку.

– Али и то ћемо брзо исправити. Град Бар мора добити модерну локалну телевизиjу, коjа ће бити примjер и прави репрезент града Бара. До тада, од актуелне раштимоване скупине, не би нас изненадило и заустављање радио преноса скупштине, све само да се не би чула истина и жива риjеч представника грађана – закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:00