Цетиње, Црна Гора / - фото: Престоница Црне Горе
17/11/2021 u 10:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Десет стипендиjа за наjбоље студенте Цетиња

Стпендиjа ће бити исплаћивана мjесечно, у десет jеднаких рата од по 100 еура и без обавезе враћања

Престоница Цетиње и у студиjскоj 2021/2022. години стипендираће десет студената коjи су наjбољи на другоj и наредним годинама студиjа, положили су испите из претходне године у висини од наjмање 90% ЕЦТС кредита и постигли успjех не мањи од 9,00.

Комисиjа за додjелу стипендиjа Престонице Цетиње одлучила jе да ступендиjу добиjу Петар Каписода студент треће године Факултета за културу и туризам Универзитета Доња Горица, Николета Ивановић студенткиња друге године Факултета за психологиjу и Факултета за политичке науке Универзитета  Рандолпх – Мацон из Сjедињених Америчких Држава, као и Jована Липовина студенткиња четврте године Факултета за црногорски jезик и књижевност.

Стипендисти Престонице су и Вања Латковић студенткиња друге године Факултета примиjењене науке Универзитета Доња Горица, Наташа Вукићевић студенткиња треће године Факултета за прехрамбену технологиjу безбjедност хране и екологиjу Универзитета Доња Горица, Анђела Николић студенткиња друге године Филозофског факултета Универзитета Црне Горе и Мато Мартиновић студент треће године Факултета за информационе системе и технологиjе Универзитета Доња Горица.

Биће стипендирани и Милена Абрамовић студенткиња друге године Филозофског факултета Универзитета Црне Горе, Мариjа Калуђеровић студенткиња друге године Факултета ликовних умjетности Универзитета Црне Горе, као и Нађа Латковић студенткиња четврте године Природно-математичког факултета Универзитета у Новом Саду.

Стпендиjа ће бити исплаћивана мjесечно, у десет jеднаких рата од по 100 еура и без обавезе враћања. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:33