Демократски фронт, лого / - фото. ДФ, Фејсбук
21/03/2022 u 10:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ Никшић: ДПС оставио вулкан у Никшићу, боље им је да ћуте

Ново руководство општине заједно са Владом кренуло је у пројекат Регионалног рециклажног центра, који треба да се уради по најсавременијим европским стандардима, саопштили су из никшићког ДФ-а

Функционерка ДПС-а Сања Дамјановић дала је изјаву о депонији Мислов до као да ДПС није до прије мање од годину био на власти и као да није ДПС тај који је једну привремену депонију претворио у вулканско жариште и оставио га такво и неуређено у наслеђе новој власти и грађанима Никшића., наводи се у реаговању Демократског фронта Никшић.

- Госпођа Дамјановић превиђа чињенице да је одмах по ступању на власт ново руководство општине заједно са Владом кренуло у пројекат Регионалног рециклажног центра, који треба да се уради по најсавременијим европским стандардима као и да је покренут процес у ком врло брзо треба да дође до санације депоније Мислов до - наводе из ДФ-а.

Истичу да им је стога чудно што је управо сада, у марту, када се то обично није никада дешавало, букнуо пожар на депонији.

- Основано сумњамо да су тзв. комитске организације виновници пожара на депонији Мислов до, а да им је главну логистику пружио извјесни Никчевић који је покушао општини два пута да прода своје имање. Такође, чули смо да је и само подметање пожара идеја настала у разговору између Сање Дамјановић и извјесног господина Бојовића који воли да се маскира у свештеника и борави повремено у Љетњиковцу краља Николе, као чин освете што им је наводно била угашена струја иако нису имали формално испуњене услове да је уопште имају - наводе из ДФ-а.

Из Фронта су поручили да је ДПС-у боље да се више не оглашавају, јер су остави вулкан.

-  Мислов до је симбол проблема које је нова власт наслиједила од вас и сигурно је да све што сте ви унередили у тридесет година не може бити исправљено у само годину дана. И поред тога створени су сви предуслови да се тај проблем брзо регулише - навели су из Фронта.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 19:03