Раичевић са дјецом / - фото: Д.С.
07/07/2021 u 14:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дјеца из Мојковца бесплатно љетују у Бару

Општина и ТО Бар обезбиједили су све неоходне услове за боравак ове групе ученика како би на најљепши начин искористили свој љетњи распуст, али се и упознали са љепотама Бара, ширили знања и познанства са вршњацима из других градова

Општина Бар и Туристичка организација Бар, у сарадњи са Општином Мојковац, уприличили су бесплатно љетовање за дјецу из те општине.

Дјеца која основну школу похађају на сеоском подручију на територији Мојковца тренутно бораве у одмаралишту у Сутомору. Општина и ТО Бар обезбиједили су све неоходне услове за боравак ове групе ученика како би на најљепши начин искористили свој љетњи распуст, али се и упознали са љепотама Бара, ширили знања и познанства са вршњацима из других градова.

Предсједник Општине Душан Раичевић, заједно са директором ТО Бар Емилом Кукаљем, обишао је данас дјецу у одмаралишту и увјерио се да њихов боравак и одмор протиче у најбољем реду и да су задовољни гостопримством. Они су претходних дана имали низ спортских активности и излета, али и учили како да савладају вјештине пливања и роњења.

Раичевић и Кукаљ уручили су дјеци пригодне поклоне за предстојећу школску годину, како би им посјета остала у што љепшем сјећању. Учитељи који су у пратњи дјеце, исказали су захвалност Општини и Туристичкој организацији и изразили увјерење да ће се овако квалитетна сарадња наставити и у наредном годинама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:10