/ - полиција илустрација
27/04/2022 u 09:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

И у Будви евакуисани ђаци свих основних школа

Ми ћемо се осветити, доћи ћемо у школу. Све ћемо побити. Нико неће остати жив. Цио град ће крварити - порука jе коjу су добиле све школе коjе су евакуисане, преноси Портал РТЦГ

Због доjава о постављеним бомбама све три основне школе са подруча општине Будва су евакуисана, а како jе потврђено нашем порталу данас неће бити наставе, преноси РТВ Будва.

Након доjаве о бомби коjа jе jутрос нешто послиjе 7 сати стигла на меjл адресу ОШ "Мирко Срзентић" у Петровцу, извршена jе провjера обjекта, а експлозивна направа ниjе пронађена, потврдила jе за наш портал директорица Мариjана Мирковић. Како jе казала, дjеца у тоj школскоj установи данас неће похађати наставу.

Дjеца су евакуисана и у ОШ "Стефан Митров Љубиша" и Другоj основноj школи. Како сазнаје РТВ Будва, полициjа jе на лицу мjеста, а ђаци су безбjедни. Доjаве су стигле на званичне меjл адресе основних школа широм земље.

- На териториjи школе подметнуто jе много бомби. Увек смо сањали о освети. Ми ћемо се осветити, доћи ћемо у школу. Све ћемо побити. Нико неће остати жив. Цио град ће крварити - порука jе коjу су добиле све школе коjе су евакуисане, преноси Портал РТЦГ.

Из Управе полициjе огласили су се саопштењем у ком су навели да предузимаjу мjере безбjедности у школама, као и активности у циљу провjере навода о постављеним експлозивним направама.

Приjетеће анонимне поруке освануле су jутрос на званичним меjл адресама многих школа у Црноj Гори, а то jе био случаj у Бару, Херцег Новом, Котору, Биjелом Пољу, Даниловграду, Моjковцу, Никшићу, Цетинjу, Плаву, Гусинjу, Петровцу, Колашину...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:41