ОШ ”Душан Обрадовић” / - В.Ш.
27/04/2022 u 09:42 h
ДАН портал, Vitomir ŠpanjevićДАН портал, Vitomir Španjević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дојаве о бомбама на сјеверу: Евакуисани ђаци основних школа

Како сазнајемио незванично, евакуисани су ђаци и из школа у Општини Пљевља али за сад није познато да ли је тамо било дојаве или из предострожности. Евакуисани су и ђаци свих жабљачких школа

Након пријетњи о подметнутим бомбма у Беранама су евакуисани ученицини особље основних школа "Вук Караџић" и "Радомир Митровић", као и "Лубнице", "Полица", "Доња Ржаница". Како сазнајемо незванично, евакуисани су ђаци и из школа у Општини Пљевља али за сад није познато да ли је тамо било дојаве или из предострожности.

Полициjа jе потврдила да су евакуисане основне школе и у Петњици, Андриjевици, Плаву и Гусињу.

- Обавјештавамо jавност да полициjа предузима мјере безбиједности у школама у поjединим градовима поводом доjава електронском поштом о постављеним експлозивним направама овог jутра, као и активности у циљу провјера ових навода. Управе и наставно особље школа у коjима полициjа предузима активности сарађуjу са полициjом и обавијестили су родитеље, те  jе потребно да родитељи и даљу буду у комуникациjи са наставним особљем и управама школа ради наставка наставног процеса након завршетка полициjских активности - саопштила jе Управа полициjе поводом анонимних пријетњи.

Свим жабљачки школама јутрос око девет сати упућена је пријетећа порука. Из тог разлога управе двије основне и средња школа распустили су ученике. Просторије школа напустили су и запослени.

У згради ОШ "Душан Обрадовић", коју користи и СМШ "17. септембар" и згради ОШ "Вук Кнежевић" на Његову и присутни су припадници полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:52