Донација Општини Тузи / - Општина Тузи
12/07/2021 u 14:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Донација турске агенције ТИКА Општини Тузи

Овим протоколом Општина jе добила возило у оквиру проjекта - Уређења околине и уклањање отпада у општини Тузи, а возило је испоручено данас и користити ће се за потребе Д.О.О. „Комунално“, саопштено је из Општине Тузи

У фебруару ове године предсjедник општине Тузи Ник Ђељошаj потписао jе протокол о сарадњи са Турском агенциjом за међународну сарадњу и координациjу - ТИКА. Овим протоколом Општина jе добила возило у оквиру проjекта - Уређења околине и уклањање отпада у општини Тузи, док jе данас испред општине Тузи испоручено возило коjе ће се користити за потребе Д.О.О. „Комунално“, саопштено је из Општине Тузи.

Честитаjући предсjеднику Ђељошаjу на раду и начину организовања општине, амбасадорка Озан jе додала да jе возило донирано за подршку грађанима општине Тузи и да ће се сарадња наставити и у будућности, у различитим областима од заjедничког интереса.

image

Донација Општини Тузи

- Општина Тузи

- Веома сам захвалан амбасадору и координатору Агенциjе - ТИКА на донациjи. Оваj великодушни гест за нашу општину jе jош jедан позитиван корак у односима између Републике Турске и општине Тузи, гдjе сам сигуран да ће се билатерална сарадња наставити и у будућности - истакао jе Ђељошаj.

У знак захвалности, предсjедник Ђељошаj  jе додиjелио захвалницу Abdurrahmanu S. Topraku, координатору Турске агенциjе за међународну сарадњу и координациjу, док им jе потпредсjедник Харис Рамовић поклонио књигу "Тузи и Тузани кроз слику и вриjеме".

Током примопредаjе возила, присутни су били и предсjедник Скупштине, Фадил Каjошаj, потпредсjедници општине Тузи, Иван Иванаj и Харис Рамовић као и директор Д.О.О. "Комунално"  Никола Цамаj.

Од данас jе возило у служби Д.О.О. „Комунално“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:22