Водовод и канализација Бар / - фото: Драган Стојановић
06/11/2021 u 09:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДОО „Водовод” Бар у наредном периоду планира унапријеђење система водоснадбијевања и одвођења отпадних вода

Ово привредно друштво ће активно учествовати у изради II фазе техничко-пројектне документације водоводне мреже за насеље Велики Пијесак

ДОО „Водовод” Бар у наредном периоду планира и одређене пројекте који се односе на унапријеђење система водоснадбијевања и одвођења отпадних вода.

Планирани су радови  у Мјесној заједници Бар IV  и то главни пројекат за водоводну и канализациону мрежу у Буртаишкој улици, као и главни пројекат реконструкције дијела водоводне мреже у Улици Стара пруга. Такође, ово привредно друштво ће  активно учествовати у изради II фазе техничко-пројектне документације водоводне мреже за насеље Велики Пијесак.

- Доо „Водовод и канализација” Бар одржава стабилне финансије и позитиван тренд пословања дефинисаном стратегијом кроз рационализацију трошкова, повећањем продуктивности и адекватним организационим одлукама.   Напомињемо, да током цијелог трајања пандемије  вируса КОВИД-19, а нарочито у току 2020.године када је туристичка сезона у потпуности изостала, ово привредно Друштво ни у једном тренутку није било ликвидно угрожено  и  благовремено је сервисирало све своје обавезе  према држави, добављачима и  запосленима без кредитног задужења. Резултати пословања након девет мјесеци текуће пословне године  указују на то  да Доо „Водовод и канализација” Бар биљежи позитивно пословање и наставља тренд раста из претходних пословних година по свим финансијским индикаторима - кажу из овог предузећа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 09:14