/ - ДПС
08/11/2021 u 10:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Моjковац: Загарантован неуспjех УРА у Моjковцу

ОО УРА Мојковац jе преостало jедино да напада и критикуjе ДПС, не би ли тако скренула пажњу jавности бар мало на себе, саопштили су из Општинског одбора ДПС Моjковац

Начин на коjи jе УРА предала одборничку листу у Моjковцу наjбоље осликава муку на коjоj су се нашли, што приликом састављања листе, што током проласка градом без запажене реакциjе грађана. У недостатку конкретних успjеха и резултата, УРА jе преостало jедино да напада и критикуjе ДПС, не би ли тако скренула пажњу jавности бар мало на себе, саопштили су из Општинског одбора ДПС Моjковац.

- Разлика између ДПС-а и УРА jесте у томе што УРА нуди jалове гаранциjе, а ДПС конкретан изборни програм и остварене резултате. Зато у Моjковцу ДПС има пуну подршку грађана коjи су свjедоци свега што смо у протеклом периоду урадили за оваj град. Више од 90 одсто успjешно реализованог програма ДПС-а и локалне управе у Моjковцу доказ су посвећености и рада у интересу свих грађана иза чега чврсто и стоjимо.

Шта “може” УРА грађани су се увjерили од 30. августа и ниjесмо сигурни да jе то нешто чиме се треба хвалити. Грађани Црне Горе су свjесни да захваљуjући УРА и њеноj издаjничкоj политици Црна Гора jе подиjељена као никад до сад, нестабилна на свим пољима од економиjе до безбjедности са запрепашћуjућом епидемиjском ситуациjом, док jе релаксираност jедини одговор УРА на све то  - наводи ДПС у саоштењу.

Истичу да рје апидан пад реjтинга УРА тема коjом би требало да се баве заговорници те партиjе - коjу ће убрзо и са осмиjехом испратити грађани Моjковца и Црне Горе у политичку прошлост.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 03:45